Futbol

Tazminatı TFF yöneticileri ödemeli!

06 Aralık 2017 Çarşamba 19:58 - Son Güncelleme 06 Aralık 2017 Çarşamba 22:14

Spor Yorumcusu Rıdvan Dilmen, TRT Spor'da yayınlanan "Futbolun Zirvesi" programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Dilmen, Teknik Direktör Fatih Terim ile TFF arasında yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

Dilmen, Fatih Terim'in TFF tarafından görevine son verilmesi nedeniyle doğacak tezminatı, TFF yöneticilerinin vermesi gerektiğini söyledi.

Dilmen şöyle konuştu:

"Fatih Terim, medeni bir şekilde isterseniz 'ben istifa edeyim' diyor ama Yıldırım Demirören sarılıp ''Hocam daha yapacak çok şeyimiz var gidemezsin'' diyor. Sonra ise gönderiyorlar, Fatih Terim de "haydi öyleyse tazminatımı ödeyin" diyor. TFF şimdi "dışarıdan bir avukat tutacağım" diyor ama TFF'nin avukatları var. Neler olacak bilmiyoruz, şimdi bekleyip göreceğiz.

Ali Dürüst, Fatih Terim'e gidip "Yönetim kurulu kararı aldık" demiyor, "Servet Yardımcı bir an önce yolları ayıralım dedi" diyor! Birçok ilginçlikler var, bu konuyla ilgili. Fatih Terim'e verilecek para bütün vatandaşların parası, herkesin bu parayı takip etmesi lazım ve şeffaf olması da gerekiyor. TFF'nin, neden bize açıklama yapması lazım? Başarısızlıktan mı yoksa marka değerine zarar verdiği için mi sözleşmesine son verdiniz? Bunların açıklanması lazım. Tazminatı toplanıp TFF yöneticilerinin kendilerinin vermesi gerektiğini söylüyorum"

Sıradaki Haber
FIFA'dan Kuveyt'e af!
Yükleniyor lütfen bekleyiniz