Futbol

VİDEO | A Milliler, Danimarka'ya bileniyor

01 Eylül 2014 Pazartesi 20:58 - Son Güncelleme 01 Eylül 2014 Pazartesi 22:06

A Milli Futbol Takımı, Danimarka ile yapacağın maçın hazırlıklarına devam etti.

A Milli Futbol Takımı, Danimarka ile yapacağı özel ve İzlanda ile oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçının hazırlıklarını günün ikinci antrenmanıyla sürdürdü.

Türkiye Futbol Federasyonunun Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1 saat sürdü.

İdmanda futbolcular, ısınma bölümünün ardından hücum ve savunma organizasyonlarına yönelik çalışmalar yaptı. Zaman zaman çalışmayı durduran Fatih Terim, futbolculara yapmaları gereken şeyler hakkında uyarılarda bulundu.

Aldıkları darbeler nedeniyle kısa süre yerde kalan Selçuk İnan ve Ahmet İlhan, daha sonra çalışmaya devam etti.

Fatih Terim, antrenmanın başında Caner Erkin, Mehmet Topal, Mert Günok, Gökhan Gönül, Mustafa Pektemek ve Onur Kıvrak'la saha içinde görüşme yaptı. Bu oyuncular, Fransa'dan geç gelmesi nedeniyle antrenmana sonradan dahil olan Mevlüt Erdinç ile kısa bir yenileme çalışması yapıp, tesislere geçti.

Öte yandan, diş tedavisi nedeniyle sabah antrenmanına katılmayan Burak Yılmaz, akşam idmanında takımdaki yerini aldı.

-Terim'e sivrisinek koruyucu-

Antrenmanın yapıldığı bölgede yoğun sivrisinek olması, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i koruyucu krem sürmek zorunda bıraktı.

Çalışma sırasında sivrisineklerin hedefi olan tecrübeli teknik adam, sağlık ekibinden destek istedi. Getirilen sivirisinek koruyucu kollarına ve ensesine sürülen Terim, çalışmayı yeniden takip etti.

Hazırlıklarının İstanbul bölümünü bu antrenmanla tamamlayan A Milli Futbol Takımı, Danimarka ile hazırlık maçı yapmak üzere yarın bu ülkenin Odense kentine hareket edecek.

Sıradaki Haber
Ümitler mesaiye başladı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz