Futbol

PFDK ceza yağdırdı

25 Aralık 2014 Perşembe 17:50 - Son Güncelleme 25 Aralık 2014 Perşembe 17:54

PFDK yaptığı toplantıda gündemindeki konuları değerlendirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), bugün toplanarak gündemindeki maddeleri görüştü.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, kurul, Spor Toto Süper Lig'de Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmada taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle sarı-lacivertli kulübe 20 bin lira para cezası verirken, Bursaspor ile Trabzonspor arasında oynanan maçtaki saha olayları sebebiyle her iki kulüp 10'ar bin lira para cezası aldı.

PFDK, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Balıkesirspor'un Kasımpaşa mücadelesindeki saha olayları nedeniyle yine 10 lira para cezası almasını kararlaştırdı.

Beşiktaş ile Akhisar Belediyespor arasında oynanan maçta hakeme yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Akhisar Belediyespor antrenörü Turgut Kural, 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 13 bin lira para cezası aldı.

PTT 1. Lig

Kurul, PTT 1. Lig ekiplerine ve sporcusuna da çeşitli cezalar verdi.

Buna göre Şanlıurfaspor 46, Orduspor 20, Manisaspor 12 ve Bucaspor 10 bin lira para cezası alırken, Denizlisporlu oyuncu Mehmet Cansın Çiçek'e rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 resmi müsabadan men cezası verilmesi kararlaştırıldı.

Bu arada Spor Toto 3. Lig'de Tuzlaspor ile Kırıkhanspor arasında oynanan karşılaşmada hakeme yönelik tükürme eyleminde bulunan Kırıkhansporlu Volkan Serim'e 8 resmi müsabadan men ve bin 500 lira para cezası verildi.

Sıradaki Haber
Es Es, Trabzon'a hazırlanıyor
Yükleniyor lütfen bekleyiniz