Futbol

"4-1'e karşın kötü oynamadık"

21 Eylül 2014 Pazar 01:38 - Son Güncelleme 21 Eylül 2014 Pazar 01:54

Orduspor Teknik Direktörü: "Maç gitti geldi, skora rağmen kötü oynamadık."

PTT 1. Lig'de sahasında Antalyaspor'a 4-1 mağlup olan Orduspor'da teknik direktör Fikret Yılmaz, "Maç gitti geldi, açıkçası skora rağmen kötü oynadığımızı düşünmüyorum" dedi.

Yılmaz, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maç boyunca savunma hattında önemli hatalar yaptıklarını söyledi. Her şeye rağmen skorun kendilerini üzdüğünü ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:

"Müsabaka boyunca defans hattında önemli hatalar yaptık ama buna rağmen maç gitti, geldi. Skora rağmen kötü oynadığımızı düşünmüyorum. Direkten dönen toplar vardı, kaçan penaltı vardı. Futbol şansı bizim yanımızda değildi ancak ne olursa olsun skor böyle olmamalıydı. Sezon başında böyle bir skor almamız belki bizim lehimize oldu. Hatalarımızı daha iyi gördük. İnşallah bundan sonraki müsabakalarda bunları düzelterek önümüze bakacağız. Antalyaspor'u da aldıkları galibiyetten dolayı kutluyorum."

Antalyaspor cephesi

Antalyaspor Teknik Direktörü Engin Korukır ise ofansif anlamda iyi bir takım oldukları için hızlı oynadıkları zaman bu tür skorlar almalarının doğal olduğunu dile getirdi.

Skora rağmen durağan bir maç olduğunu vurgulayan Korukır,şunları söyledi:

"Maçın 3-0 olduğu dönemde Orduspor zaman zaman oyunun kontrolünü ele aldı. Burada bizim hatamız var. Tabii sonrasında ayağımızda topu fazla tutmaya başlayınca oyun üstünlüğünü ele aldık. Neticede iyi bir skorla çok değerli üç puan aldık. Çünkü rakibimiz bu ligin iyi takımlarından. Artık ilerleyen maçlarda da 3 puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz."

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz