Futbol

Adanaspor telafi peşinde

25 Şubat 2015 Çarşamba 18:10 - Son Güncelleme 25 Şubat 2015 Çarşamba 18:15

Kurtar, Manisa yenilgisini Samsun maçında telafi etmek istediklerini söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, pazartesi günü kendi sahasında Samsunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, turuncu-beyazlı ekip Osman Yereşen Tesisleri'nde Teknik direktör Güvenç Kurtar yönetiminde günü çift antrenmanla geçirdi.

Oyuncularıyla Manisaspor maçının değerlendirmesini yapan Kurtar, son maçta yenilen golleri izleterek, bundan sonraki maçlarda daha dikkatli olmalarını istedi.

Manisaspor karşısında kötü bir zeminde oynadıklarını belirten Kurtar şunları kaydetti:

''Manisaspor maçını şanssız bir şekilde kaybettik. Samsunspor maçıyla bu mağlubiyeti telafi etmek istiyoruz. Hakemlerin biraz daha dikkatli maç yönetmelerini istiyoruz. Pazartesi günü evimizde zor bir maç daha oynayacağız. Rakibimiz, geçen hafta lider Kayserispor'u yenmiş ve moralli bir şekilde Adana'ya gelecek. Her hafta sıralamanın değiştiği bir lig yaşıyoruz. İnşallah maç sonunda gülen taraf biz oluruz.''

Bu arada pazartesi oynanacak Adanaspor-Samsunspor maçının bilet fiyatları üst tribün 20, kapalı alt 15, maraton 12,5, kale arkası 5 ve misafir takım 5 lira olarak açıklandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz