Futbol

Adanaspor'dan transfer

01 Şubat 2014 Cumartesi 18:48 - Son Güncelleme 01 Şubat 2014 Cumartesi 18:50

Turuncu-beyazlı takım, Ankaraspor'dan Fahri Akyol ile anlaştı

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, Ankaraspor'dan Fahri Akyol ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Adanaspor'dan yapılan açıklamaya göre, Osman Yereşen Tesisleri'ne gelen Akyol, başkan Bayram Akgül ile görüştükten sonra sözleşmeye imza attı ve formasını giydi. Akyol, önemli bir camiaya geldiğini belirterek, takımın içinde bulunduğu durumdan bir an önce kurtulması için elinden geleni yapacağını kaydetti.

Adanaspor'da savunma bölgesinde çok tecrübeli oyuncular bulunduğuna dikkat çeken Akyol, "Merthan ve Veli, ligin deneyimli oyuncuları arasında. Yiğitcan da gelecekte Adanaspor'u başarıyla temsil edecek. Ben de görev aldığım zaman elimden gelenin en iyisini yapacağımdan taraftarlarımızın şüphesi olmasın. Kahramanmaraşspor maçını kazanarak önümüzdeki haftalara umutla bakmak istiyoruz" dedi.

Öte yandan, turuncu beyazlı takım, Kahramanmaraşspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Cezalı Ergin ile sakatlıkları bulunan Ahmet Bahçivan ve Yaşar, maçta takımdaki yerlerini alamayacak. Sakatlığı devam eden Selçuk Şahin'in de durumu belirsizliğini koruyor.

Bu arada futbolcu Veli Kızılkaya, doğum gününü arkadaşları ile kutladı. Antrenman sonrası pasta kesen Kızılkaya, "Tek düşüncemiz Kahramanmaraşspor maçını kazanarak çıkışa geçmek. Bu mutlu günümü unutmayan başkanımız, yöneticilerimiz, hocalarımız ve takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. İnşallah haftalardır süre gelen sıkıntılı günleri bir an önce aşarız" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz