Futbol

Adım adım Süper Lig'e

18 Mayıs 2015 Pazartesi 14:30 - Son Güncelleme 18 Mayıs 2015 Pazartesi 15:53

Başkent ekibi, Antalya dönüşü havalimanından konvoy eşliğinde tesislere geçti.

PTT 1. Lig'de, normal sezonun bitimine bir hafta kala Spor Toto Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Osmanlıspor, Antalya deplasmanı dönüşü coşkulu bir şekilde karşılandı.

Ligin 33. haftasında, deplasmanda Antalyaspor'u 4-3 mağlup eden ve 63 puana ulaşarak, normal sezonun bitimine 1 hafta kala Süper Lig'e çıkması kesinleşen Başkent ekibi, Antalya'dan döndü.

Esenboğa Havalimanı'nda coşkulu bir taraftar grubu tarafından karşılanan Osmanlıspor kafilesi, oldukça kalabalık bir araç konvoyu eşliğinde Batıkent'teki kulüp tesislerine geçti. Üstü açık otobüse bindirilen futbolcular, takım marşı eşliğinde konvoya katılarak, yol boyunca vatandaşlarla selamlaştı.

SÜPER LİG'E GİDEN YOLDAKİ MAÇLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Gökçek: "Osmanlı adına layık olmaya çalıştık"

Oğlu ve eşi ile birlikte takım kafilesinde yer alan, kulübün kurucu başkanlarından Ahmet Gökçek, alanda yaptığı açıklamada, uzun süredir mücadele ettikleri Süper Lig'e çıkma yarışını hak ettikleri gibi kazandıklarını söyledi.

Gökçek, Ankaraspor'un 2009 yılında haksız bir kararla ligden düşürülmesiyle başlayan mücadelede, mutlu sona ulaşmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, "Tüm futbolcularımın alınlarından öpüyorum. Teknik ekip ve yönetime teşekkür ediyorum. Osmanlı adıyla birlikte omuzlarımıza ciddi bir yük bindi. Bu isime layık olmaya çalıştık. Osmanlı ismiyle kurulur kurulmaz Süper Lig'e çıkmak bizim için ayrı bir önem taşıyor. İnşallah Süper Lig'de de ayağımızı sağlam basıp hak ettiğimiz yere geleceğiz" diye konuştu.

Esas kutlamayı son haftaki Bucaspor maçından sonra yapacaklarını anlatan Gökçek, "Ayakları yere basan bir takım kurmak zorundayız. Esas hedefimiz Avrupa'da yer almak. Bunu da yavaş yavaş başaracağız" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz