Futbol

Alanyaspor, Gaziantep BŞB'yi bekliyor

24 Ocak 2015 Cumartesi 15:43 - Son Güncelleme 24 Ocak 2015 Cumartesi 15:45

A.Alanyaspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını bitirdi.

PTT 1. Lig takımlarından Albimo Alanyaspor, yarın sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'ndeki son antrenmanı turuncu-yeşilli futbolcular, teknik direktör Hüseyin Kalpar gözetiminde gerçekleştirdi. Ter idmanının yapıldığı antrenmana sakatlığı süren Koray Çölgecen katılmadı.

Albimo Alanyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Genel Koordinatörü Mevlüthan Çavuşoğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının son antrenmanını yaptıklarını söyledi.

Maça iyi hazırlandıklarını ifade eden Çavuşoğlu, "Devre arasını iyi geçirdik. Yeni transferlerimiz de oldu. Onlarla daha da güçlendik ve iyi bir takım olduk" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un ligin iyi futbol oynayan ekiplerinden biri olduğunu kaydeden Çavuşoğlu, kendilerini zorlu bir 90 dakikanın beklediğini dile getirdi.

Taraftarların maçta kendilerini yalnız bırakmamasını isteyen Çavuşoğlu, "Tüm sporseverleri ve taraftarlarımızı maçta görmek istiyoruz. İnşallah 3 puan bizim olur" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz