Futbol

Altınordu başkanından Draxler örneği

18 Ekim 2014 Cumartesi 16:35 - Son Güncelleme 18 Ekim 2014 Cumartesi 16:44

''Adamlarla aramızdaki mesafe, ışık yılı ile ölçülecek kadar muazzam''

PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'nun kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan, "Alman Milli Futbolcu Draxler'ın filiz lisansı bile gösteriyor ki adamlarla aramızdaki mesafe, ışık yılı ile ölçülecek kadar muazzam" dedi.

Özkan, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Football Is More (FIM) üyeliğiyle ilgili yaptıkları görüşmelerde FIM CEO'su İsviçreli Hanspeter Rothmund ve Alman Milli Takım Şef Scoutu Prof. Dr. Jürgen Buschman ile çocukların spora ve dolayısıyla futbola başlama yaşını görüştüklerini belirtti.

Almanya'da 4 yaşındaki yetenekli çocuğa bile lisans çıkarıldığını öğrendiğini kaydeden Özkan, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Ben de, bir Alman milli futbolcunun ilk filiz lisans örneğinden 1 tane gönderirseniz memnun olurum demiştim. İstediğim belge geldi. Alman Milli Futbolcu Julian Draxler'ın 5 yaşında çıkarılan lisansı bile gösteriyor ki adamlarla aramızdaki mesafe, ışık yılı ile ölçülecek kadar muazzam. Neresinden mi tutacağız? Eskiyi tamir etmeye kalkacağımıza, en akılcı olanı tamamen yeni bir yapı yapmak."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz