Futbol

Ankaraspor'da transfer

29 Ocak 2014 Çarşamba 11:21 - Son Güncelleme 29 Ocak 2014 Çarşamba 12:02

PTT 1. Lig takımlarından Ankaraspor,Caner Arıcı ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı

PTT 1.  Lig ekiplerinden Ankaraspor, Balıkesirspor'dan Caner Arıcı'yı 3,5 yıllığına renklerine bağladı. Caner Arıcı'nın Balıkesirspor'dan ayrılış süreciyle ilgili kriz, basın toplantısına da yansımıştı. Ege temsilcisinin Başkanı Tuna Aktürk ile Caner kameralar önünde birbirlerini eleştirmişti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Ankaraspor, Balıkesirspor'dan transfer ettiği 28 yaşındaki defans oyuncusu Arıcı'yla 3,5 yıllık anlaşmaya imza attı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Arıcı, Ankaraspor gibi güçlü bir camiaya geldiği için mutluluğunu belirterek, transferinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Doğduğu, büyüdüğü kente tekrar dönmenin sevincini yaşadığını ifade eden Arıcı, "Ankara benim memleketim ve Ankaraspor'u da kendi evim olarak görüyorum. Takımımız şampiyonluk yolunda ilerliyor ve benim de bu yolda bir katkım olabilirse ne mutlu bana" dedi.

Ankaraspor Genel Menajeri Ender Yurtgüven de Caner Arıcı'yı kadrolarına katmakla önemli bir transferi daha sonuçlandırdıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Caner uzun zamandır kadromuza katmayı düşündüğümüz bir oyuncuydu. Umarım hedefimiz doğrultusunda Caner, takımımıza en az diğer oyuncularımız kadar katkı sağlayacak ve teknik ekiple futbolcularımızın Ankaraspor'u getirdiği noktadada kalması ve daha ileriye gitmesi için takım arkadaşlarıyla beraber elinden geleni yapacaktır."

Ankaraspor Teknik Direktörü Osman Özköylü ise Caner Arıcı'nın transferiyle takıma güç kattıklarını belirtti.

İŞTE O İLGİNÇ BASIN TOPLANTISI...

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz