Futbol

"Asla pes etmeyeceğiz"

22 Mart 2015 Pazar 17:27 - Son Güncelleme 22 Mart 2015 Pazar 17:42

Maçın ardından Hakan Kutlu ve Hüseyin Özcan açıklamalarda bulundu.

PTT 1. Lig'de Orduspor'u 2-0 yenen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da, teknik direktör Hakan Kutlu, başarılı performanslarını ilerleyen haftalarda da sürdürüp ilk 6 hedeflerini gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

Kutlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oynadıkları son 5 maçın 4'ünden galibiyetle ayrıldıklarını, bunun da kendileri açısından iyi bir seri olduğunu belirtti.

Ligde 9 maçlarının kaldığını dile getiren Kutlu, "Önümüzdeki maçlarda da başarılı performansımızı sürdürüp ilk 6 hedefini gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Orduspor'un her maç üzerine koyabilecek bir takım olduğunu belirten Kutlu, "Çok koşan, isteyen ve istediğiniz oyunu sahaya yansıtmanızı engelleyen bir takıma karşı oynadık. Bizim için önemli olan 3 puandı, bunu da başardık. Orduspor'a başarılar diliyorum" diye konuştu.

 "Asla pes etmeyeceğiz"

Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan ise kaybetmeyi hiç hak etmedikleri bir karşılaşmayı geride bıraktıklarını belirtti.

Rakibe neredeyse hiç pozisyon vermediklerini ancak sahadan 2-0 mağlup ayrıldıklarını ifade eden Özcan, şunları kaydetti:

"Bugünün amacı, geleceğimizin temellerini atmak. Şu an sancılar yaşıyor ve mağlubiyetten kaçamıyor olabiliriz. Farklı skorlarla kaybettiğimiz maçlar da oldu ama biz geleceğe emin adımlarla yürümeye çalışıyoruz. Asla pes etmeyeceğiz çünkü halen matematiksel olarak düşmedik. Aynı heyecanla ligin son maçına kadar mücadelemizi sürdüreceğiz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz