Futbol

Balıkesirspor'dan borç açıklaması

04 Ağustos 2015 Salı 14:42 - Son Güncelleme 04 Ağustos 2015 Salı 14:44

Kulüpten yapılan açıklamada, basında çıkan haberler yalanlandı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Balıkesirspor Kulübü, Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) borcunun olduğu ve Manisaspor'dan alınan futbolcular karşılığında verilen senetlerin ödenmediği yönünde çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, SGK'ya herhangi bir borçlarının bulunmadığı belirtildi.

Manisaspor'dan alınan Eray Ataseven, Murat Gürbüzerol ve Bülent Cevahir için verilen senetlerin ödenmediği şeklindeki açıklama ve haberlerin doğru olmadığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Oyuncularımızın transferlerinde, Manisaspor ile aramızda yapılan protokol neticesinde kulübümüzün vermiş olduğu senetlerin ödenmediği ve Manispor Kulübünün zor durumda kaldığı sosyal medya ve basın yoluyla gündeme taşınmaktadır. Manisaspor ile aramızdaki protokol gereği, verilen son senedin Süper Lig'den düşmemiz halinde geçersiz olacağı, karara bağlanmıştır. Bu durum Manisaspor tarafından da bilinmesine rağmen, senet ciro edilerek üçüncü kişiye verilmiştir. Manisaspor'un şikayetçi olduğu haciz konusu senet, kendilerinin ciro ettiği üçüncü kişiden kaynaklanmaktadır. İlgili senedin iptali için Balıkesir Asliye Hukuk Mahkemesine tarafımızca dava açılmış olup, yargı süreci devam etmektedir. Konunun aslı bu şekilde olup kamuoyu Manisaspor kulübü tarafından yanlış yönlendirilmektedir."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz