Futbol

"Başarının mimarı futbolcular"

19 Mayıs 2014 Pazartesi 14:42 - Son Güncelleme 19 Mayıs 2014 Pazartesi 14:48

Mersin İdmanyurdu teknik direktörü Hakan Kutlu soruları cevapladı.

Spor Toto Süper Lig'e yükselen Mersin İdmanyurdu'nun teknik direktörü Hakan Kutlu, sezon başında koydukları hedefi gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını belirterek büyük fedakarlık yapan futbolcuların başarının mimarı olduğunu ifade etti.

Kutlu, AA'ya yaptığı açıklamada, Samsunspor'u PTT 1. Lig play-off finalinde 2-0 mağlup ederek Süper Lig'e yükselmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Bu noktaya gelene kadar çeşitli sıkıntılar yaşadıklarını anlatan Kutlu şöyle devam etti:

"Sezon başında koyduğumuz Süper Lig'e çıkma hedefine ulaştığımız için çok mutluyuz. Zorlu ve uzun süren bu süreçte büyük fedakarlık yapan futbolcu kardeşlerim başarının mimarı oldu. Büyük sıkıntı yaşamalarına rağmen saha içinde terlerinin son damlasına kadar mücadele eden futbolcularıma, başkanımız Ali Kahramanlı'ya, yönetim kurulu üyelerimize, kulüp menajerimiz Serkan Damla'ya, kulüp personelimiz ve bizleri tribünlerde yalnız bırakmayan büyük taraftarımıza teşekkür ediyorum."

Kutlu, yaşadıkları zor günlerde kendilerine destek veren Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile takıma katkı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'a da teşekkür etti.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz