Futbol

"Biz yönetimi 2 futbolcuyla devraldık"

26 Şubat 2015 Perşembe 00:43 - Son Güncelleme 26 Şubat 2015 Perşembe 01:44

Eski Samsunspor Kulübü Başkanvekili Recep Hun, basın toplantısı düzenledi.

Samsunspor Kulübü eski Başkanvekili Recep Hun, yönetimi 2 futbolcuyla devraldıklarını belirterek, "Yönetimi bıraktığımızda ise 31 futbolcu vardı. Samsunspor'a zarar ettirmedik" dedi.

Hun, Samsun Gazeteciler Cemiyeti'de düzenlediği basın toplantısında, yeni yönetime 30 milyon lira değerinde bir takım bıraktıklarını söyledi.

Kongre günü delegelere yaptığı konuşmasında, Andre Bahia ve diğer yabancı oyunculara çok acil ödeme yapılması gerektiğini söylediklerini belirten Hun, şunları kaydetti:

"Gerekli evrakları kulübe teslim ettik. Kongre günü herkesin önünde Bahia ve diğer yabancı futbolcular için acil ödeme yapılması gerektiğini söyledim. Biz gerekli yardımı görseydik, zaten bu işi yapardık. Kulübün bütün borçlarını Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a ve şehrin tüm yetkililere ilettik. Eski yöneticiler, şahsım ve arkadaşlarım adına çok ağır ithamlarda bulunuyor. Biz bu ithamları kabul etmiyoruz."

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) gelen 1 milyon lirayı futbolculara dağıttıklarını anlatan Hun, "Fakat Samsunpor'un önceki dönemden futbolculara ödenmeyen borçlarından dolayı puanı silinmesin diye bu paraları eski futbolculara verdik. Samsunspor'a zarar ettirmedik, aksine bizim geldiğimizde kulübümüzde sadece 2 futbolcu varken, bıraktığımızda 31 futbolcu vardı. Yaklaşık 30 milyon lira değerinde bir takım bıraktık."

Samsunspor Kulübü'nün eski yöneticilerinden Mehmet Bank ise Samsunspor'dan alacağı olan tüm yöneticilerin, alacaklarından vazgeçmesi gerektiğini ifade etti.

Kendisi dahil herkesin alacaklarından vazgeçmesini isteyen Bank, "Bu borçları bitirelim, Samsunspor'u bu borç çıkmazından kurtaralım" dedi. 

Etiketler : Recep Hunsamsunspor
Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz