Futbol

"Bizim için önemli bir maç"

24 Nisan 2015 Cuma 18:42 - Son Güncelleme 24 Nisan 2015 Cuma 18:48

Arın "Ligde kazanamayan takım kendini iki hafta sonra düşme hattında bulabilir."

PTT 1. Lig temsilcisi Adanaspor'un teknik direktörü Eyüp Arın, "Ligde kazanamayan takım kendini iki hafta sonra düşme hattında bulabilir" dedi.

Ligin 29. hafta mücadelesinde yarın deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak turuncu-beyazlı ekip, Karacasu beldesindeki bir otelde kampa girdi.

Arın yaptığı açıklamada, puan cetvelinde bulundukları konumun rahat gibi göründüğünü ancak matematiksel olarak henüz istedikleri yerde olmadıklarını belirten Arın, son 3 haftada gösterdikleri performansı devam ettirerek puan almak istediklerini kaydetti.

Tiago ve Emre Uğur'un maçta forma giyemeyeceğini bildiren Arın, altyapıdan gelen oyuncularla mücadeleye çıkacaklarını belirterek, "Bu bizim için önemli gibi görünse de yerlerinde görev yapacak oyuncularımız onları aratmayacak. Sahaya altyapıdan gelen oyuncularımızla çıkacağız. Biraz daha rahatlarsak diğer maçlarımızda da altyapıdaki gençlerimizi oynatarak devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Boluspor'un evinde maç kazanamamasına, bir avantaj ya da dezavantaj olarak bakmadığını belirten Arın, "Ligde bulunması gereken yerlerde olmayan takımlardan birisi de Boluspor. Onlar da her takımın geçirdiği şanssızlıkları ve düşüşleri yaşıyor. Rakibimizin durumunu değil, bizim için önemli bir maç olduğunu düşünerek sahaya çıkacağız. Puan alınması gereken bir maç olduğunu düşünerek mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

Son haftalara gelindiğinde, çok sayıda takımın düşme hattına girebileceğini vurgulayan Arın, şunları kaydetti:

"Ligde yukarıdaki 7 takım hemen hemen ayrıldı ama alt sıralara baktığımızda, düşme hattında 4 takım bulunuyor gibi görünse de durum böyle değil. Şu anda Orduspor ligden düştü diye bakılıyor. Denizlispor buraya yakın ama durum öyle değil. İşin rengi her an değişebilir. Ligde kazanamayan takım kendini iki hafta sonra düşme hattında bulabilir. Böyle bir lig içindeyiz. Bu lig kurulduğu günden beri böyle gidiyor. Biz bu sıkıntıyı yaşamamak için daha dikkatli ve dengeli olacağız."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz