Futbol

Bobo sezona hızlı girdi

24 Kasım 2014 Pazartesi 14:39 - Son Güncelleme 24 Kasım 2014 Pazartesi 14:42

Kayserispor'un tecrübeli golcüsü, bu sezon 10 maçta 6 gol attı.

PTT 1. Lig takımlarından Kayserispor'un tecrübeli golcüsü Bobo, bu sezon 10 maçta attığı 6 golle geçen seneki performansını geride bıraktı.

AA'nın derlediği bilgilere göre, sakatlıklar ve form düşüklüğü nedeniyle geçen sezon takıma fazla katkı veremeyen Bobo, bu sezon PTT 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında başarılı performansıyla göz dolduruyor.

Brezilyalı oyuncu, bu sezon PTT 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda forma giydiği 10 maçta 795 dakika sahada kaldı. Sarı-kırmızılı takımın önemli gol silahlarından Bobo, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 2'si Ziraat Türkiye Kupası'nda olmak üzere 6 kez havalandırdı.

23 Eylül'de Türkiye Kupası ikinci tur maçında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor maçında attığı 2 golle 9 maçlık "gol orucunu" bozan Bobo, daha sonra PTT 1. Lig'de Adana Demirspor'a 1, Bucaspor'a 2 ve Albimo Alanyaspor'a 1 gol atıp, takımının kupada tur atlaması ve ligde zirve yarışında kopmamasında önemli rol oynadı.

Bobo, bu sezon 10 maçta 6 gollük performansıyla takımının gelecek maçlardaki en büyük kozlarından biri haline gelirken, geçen sezondaki 18 karşılaşmada 4 gollük performansını da geride bıraktı.

"Takımdaki görevim gol atmak"

Golcü oyuncu Bobo, AA'ya yaptığı açıklamada, takımına attığı gollerle katkı vermenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Kendisi ve takımı için kötü geçen geçen sezonu unutturmak için çok çalıştığını vurgulayan Bobo, şunları kaydetti:

"Takım olarak son dönemde iyi bir ivme kazandık. Son 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik alarak, zirve yarışına ortak olduk. Bu başarının sürmesi için çalışmamız yoğun şekilde devam ediyor. Başarı takim halinde kazanılıyor. Antrenmanlardaki çok çalışmanın karşılığını gol atarak alıyorum. Takımdaki görevim gol atmak. Bundan sonra da atacağım gollerimle takımımın Spor Toto Süper Lig'e çıkması için mücadele vereceğim. Taraftarımızdan da şampiyonluk yürüyüşümüzde yanımızda olmasını istiyoruz."

Yardımcı antrenör Cüneyt Dumlupınar ise Bobo'nun performansından memnun olduklarını belirterek, Brezilyalı golcüden aynı performansı sezon boyunca sürdürmesini istedi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz