Futbol

ÖZET | Kayserispor Orduspor'a acımadı

31 Ocak 2015 Cumartesi 13:55 - Son Güncelleme 31 Ocak 2015 Cumartesi 19:56

Lider Kayserispor, ligin son sırasında yer alan Orduspor'u rahat geçti.

PTT 1. Lig'de heyecan sürüyor. 18. hafta maçında ligin son sırasında yer alan Orduspor'u 2-0 yenen Kayserispor, liderliğini sürdürdü.

Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibine 3 puanı getiren golleri 15. dakikada Turgut Doğan, 79. dakikada Mert Nobre kaydetti.

Bu sonuçla puanını 37'ye çıkaran Kayserispor, ligde liderliğini sürdürdü. 7 puan ile ligin son sırasında kalan Karadeniz temsilcisi Orduspor ise kümede kalma umudunu iyice tüketti. 

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has

Hakemler: Serkan Çınar, Muhittin Gürses, Özgür Ertem

Kayserispor: Serdar Kulbilge, Cem Can, Simic, Sereno, Alper Uludağ, Abdullah Durak (Dk. 57 Anıl Taşdemir), İbrahim Dağaşan (Dk. 81 Murat akın), Okay Yokuşlu, Turgut Doğan Şahin, Biseswar (Dk. 61 Mehmet Eren Boyraz), Mert Nobre

Orduspor: Göksu Hasancık, Burak Demireğen, Yunus Şimşek, Asım Can Çaykıran, Hüsamettin Tut, Kaptan Kaan Akgün, Özgen Erdem (Dk. 71 Mehmet Batuhan Şenel), Furkan Mızrak, Tolga Yılmaz, Mutumba (Dk. 46 Emre Can Baş ), Burak Özsoy (Dk. 81 Hüseyin Kuday)

Goller: Dk. 15 Turgut Doğan Şahin, Dk. 79 Nobre (Kayserispor)

Sarı kartlar: Dk. 32 Sereno (Kayserispor), Dk. 87 Hüseyin Kuday (Orduspor)

Kayserispor'da galibiyet sevinci

PTT 1. Lig'in 18. haftasında sahasında Orduspor'u 2-0 yenen Kayserispor'da galibiyet sevinci yaşanıyor.

Kulüp basın sözcüsü Rıfat Pehlivan, yaptığı açıklamada Orduspor karşısında çok önemli bir galibiyete imza atarak, liderliklerini sürdürdüklerini belirtti.

Futbolcuları mücadelelerinden dolayı kutlayan Pehlivan, şöyle devam etti:

"Orduspor ile çok zor bir maç oynadık. Osmanlıspor maçı kadar zordu. Bu tür maçlarda oyuncular konsantrasyon sorunu yaşayabiliyor. Orduspor karşılaşmasında 3 puanı hanemizi yazdırdığımız için sevinçliyiz. Bu galibiyetle son iki lig maçından da galibiyetle ayrılmış olduk. İyi gidişatımızı sürdürmek istiyoruz. Şimdi önümüzde kupa ardından ligde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçları var. Bu maçlardan da kayıpsız ayrılmayı arzu ediyoruz."

Pehlivan, Orduspor karşısında taraftarların verdiği destekten memnun olduklarını vurgulayarak, bu desteğin sezon boyunca artarak, devam etmesini temenni etti.

İŞTE GOLLER:

KAYSERİSPOR 1-0 ORDUSPOR (GOL)

KAYSERİSPOR 2-0 ORDUSPOR (GOL)

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz