Futbol

Ceylanlar'ın gözü zirvede

21 Kasım 2014 Cuma 12:47 - Son Güncelleme 21 Kasım 2014 Cuma 13:00

Ne atıyor ne yiyor ama zirveyi zorluyor.

PTT 1. Lig'de en az gol yiyen takımı unvanını elinde bulunduran ve ligin en az gol atan 3 ekibinden biri olan Şanlıurfaspor, zirve takibini de sürdürüyor.

PTT 1. Lig'de ilk 9 haftayı lider tamamlayan Osmanlıspor'un 3 puan gerisinde averajla 4. sırada bulunan "Ceylanlar", performansıyla dikkati çekiyor.

Forvet hattında aralarında bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Tello'nun da bulunduğu önemli oyunculara sahip olmasına rağmen rakip fileleri havalandırmakta zorlanan sarı-yeşilli ekibin 8 golü bulunuyor. Yousef Yeşilmen ile Abdulkadir Özgen'in ikişer gol kaydettiği Şanlıurfaspor'da, Zenke, Onur Akbay, Kenan Karışık ve Volkan Okumak birer golle takımına katkıda bulundu.

Şanlıurfaspor'un Şilili oyuncusu Tello ise 9 haftalık periyotta 2 penaltı atışını gole çeviremedi.

'Savunmaya ağırlık verdik'

Cihat Arslan, bu sezon takımın yeni kurulduğuna dikkati çekerek, öncelikle savunmaya ağırlık verdiklerini söyledi.

Takımın gol yollarında biraz zorlandığını söyleyen Arslan, şunları kaydetti:

"Yeni kurulan bir takımda savunma kurgusunu öncelikli oturtmamız önemliydi. Bizi puan ve sıra olarak bulunduğumuz yere taşıyan iyi savunma ve mücadele gücümüzün yüksekliğidir. Savunma derken sadece savunma oyuncuları değil, bütün takımın bunu yapması önemli. Aslında iyi hücum da yapıyoruz sadece yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. Kalitemiz bunu da aşabilecek pozisyonda. Puan cetvelinde bulunduğumuz yer beni mutlu ediyor."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz