Futbol

"Çocuklarımın üzerine yemin ederim ki..."

30 Ocak 2015 Cuma 19:18 - Son Güncelleme 30 Ocak 2015 Cuma 19:23

Ümit Özat, Hami Mandıralı ile aralarında geçen tartışmayı anlattı.

Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, imza töreninin ardından yaptığı açıklamada, PFDK tarafından kendisine verilen cezayı değerlendirdi.

Özat, cezadan dolayı gerekirse görevi bırakabileceğini kulüp başkanı Selçuk Öztürk'e ilettiğini ancak bu teklifinin kabul görmediğini aktardı.

Oyuncularının önlerindeki 7 maçta gereken puanları alacaklarına inandığını dile getiren Özat, "Bunların amacı Ümit Özat orada iyi bir sinerji oluşturdu, biz burayı diskalifiye edersek takımın kolunu kanadını kırarız. Benim onlarla aramda öyle bir bağ var ki onu Allah'tan başka kimse bozamaz çünkü ben onlara teknik adamlıktan çok daha fazla şeyler veriyorum" dedi.

"Hami efendi, 'ben Ümit'e küfretmedim' diye çocuklarının üzerine yemin edebiliyor mu?"

Antalyaspor maçında hakemlere yönelik hiç bir tepkisi olmadığını dile getiren Özat, Mandıralı ve bazı taraftarların tahriklerine cevap vermek durumunda kaldığını öne sürerek, "Hayatta en değerli varlıklarımız çocuklarımız. Hami efendi, 'ben Ümit'e küfretmedim' diye çocuklarının üzerine yemin edebiliyor mu? Ediyorsa çocuklarına verdiği değer ortaya çıkar ama ben çocuklarımın üstüne yemin ediyorum, o bana küfretti ben de ona küfrettim" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz