Futbol

"Çok zor bir maçtı"

29 Ağustos 2015 Cumartesi 22:21 - Son Güncelleme 29 Ağustos 2015 Cumartesi 22:25

Teknik direktör Sefer Yılmaz, kendileri için zor bir maç olduğunu belirtti.

Giresunspor Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, PTT 1. Lig'de Adanaspor'u 1-0 yendikleri maçta oyuncu değişiklikleriyle oyunu kendi lehlerine değiştirmeyi düşündüklerini belirterek, "Öyle de oldu" dedi.

Giresun Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Yılmaz, maça istedikleri gibi başlayamadıklarını söyledi.

Karşılarında beklediklerinden daha iyi organize ve dirençli bir Adanaspor bulduklarını vurgulayan Yılmaz, "Çok zor bir maçtı. Adanaspor bizim beklediğimizden daha dirençli ve organizeydi. Özellikle maça kötü başladık. Organize olamadık. İkinci yarıya da etkisiz başladık. Oyuncu değişiklikleriyle oyunu kendi lehimize değiştirmeyi düşündük. Öyle de oldu" şeklinde konuştu.

Milli maçlar sebebiyle lige verilecek arayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini aktaran Yılmaz, "Eksikliklerimiz var. Bunları gördük. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Milli maç arasına girmemiz iyi oldu. 15 günlük arada Göztepe maçına daha iyi hazırlanacağız. Bundan sonraki maçlarda daha etkili bir Giresunspor göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Adanaspor cephesi

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, Giresunspor deplasmanına kazanmak için geldiklerini, ancak bunu başaramadıklarını kaydetti.

Karşılaşmanın gol pozisyonu yönünden kısır geçtiğini dile getiren Arın, "Biz buraya kazanmak için gelmiştik. Kazanamıyorsak da kaybetmeme düşüncesiyle hareket ettik. Sadece duran topların sonucu belirleyeceği bir maç gibi görünüyordu. Giresunspor son dakikalara doğru bunu başardı. Onlar kazandı. Kendilerini tebrik ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz