Futbol

Denizlispor'dan teknik ekibe destek!

07 Ekim 2015 Çarşamba 14:59 - Son Güncelleme 07 Ekim 2015 Çarşamba 15:01

Denizlispor yönetim kurulu, teknik ekibe tam destek verme kararı aldı.

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'da yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Mehmet Altıparmak ve teknik ekibe destek verme kararı aldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında bazı kararların alındığı belirtildi. Açıklamada, takımın sportif anlamdaki başarısızlığın nedenlerine ilişkin alınması gereken tedbirler hakkında görüşmelerde bulunulduğu ve teknik ekibin raporu doğrultusunda ilerleyen günlerde gerekli adımların atılacağı ifade edildi.

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ve ekibine olan inançlarının tam olduğu, zor günler geçiren Denizlispor'da camianın kenetlemeye ihtiyacı olduğu kaydedilirken, şu ifadelere yer verildi:

"Son zamanlarda başkanımız Mustafa Şavluk'a ve ailesine, ayrıca teknik direktörümüz Mehmet Altıparmak'a basın üzerinden yapılan çirkin saldırıları şiddetle kınıyoruz. Çıkan haberlerin gerçeğe dayalı olmadığını, basın ve etik kuralları dışında tamamen yıpratmaya yönelik haberler olarak bilinçli şekilde yapıldığını vurguluyoruz. Yalan haber niteliğinde ve yıpratmaya yönelik bir algı operasyonu olduğu açık olan bu eylemlere taraftarımızın ve camiamızın itibar etmemesini bekliyoruz. Bu şekildeki tamamen kişilik haklarına saldırı, yalan ve iftira niteliğindeki maksatlı bir şekilde çıkarılmış haberler için, hukuki sürecin ayrıca başlatılacağı hususunu da tüm kamuoyunun bilgisine sunarız."

Açıklamada, Denizlispor camiasından, futbolcuların ve teknik heyetin ilerleyen haftalarda oynayacakları maçlarda başarı sağlamasına yönelik motivasyonlarını arttırıcı desteklerini sürdürmeleri ve olumlu yöndeki çabalarını devam ettirmeleri isteğinde bulunuldu.

Bu süreçte daha fazla taraftar desteğini ihtiyaçlarının olduğu belirtilen açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Yönetim kurulu olarak bir bütün halinde görevimizin başındayız. Bu nedenle yönetim kurulu içerisinde ayrılık olduğu yönündeki olumsuz ve yanlış algı oluşturmaya yönelik girişimlere itibar edilmemesi gerektiğini yinelemekteyiz. Gerek yönetim kurulumuz olsun, gerekse de futbolcularımız ve teknik ekibimiz olsun görevlerimizi tam yapma gayreti içinde olduğumuzu camiamıza saygıyla bildiririz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz