Futbol

Ekici son vuruş eksikliğinden yakındı

24 Ekim 2014 Cuma 22:24 - Son Güncelleme 24 Ekim 2014 Cuma 22:28

"Maç boyunca iyi oynadık ancak son vuruşlarda etkili olamadık"

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Yardımcı Antrenörü Hansel Ekici, 1-0 yenildikleri Şanlıurfaspor maçına ilişkin, maç boyunca iyi oynadıklarını ancak son vuruşlarda etkili olamadıklarını bildirdi.

Ekici, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zor süreçten geçtiklerini belirterek, en kısa sürede 3 puan alarak rahatlamak istediklerini söyledi.

Takımın üzerindeki baskının azalması için galip gelmeleri gerektiğini belirten Ekici, "Bir galibiyet ve alacağımız 3 puan özgüven kazanmamız açısından önemliydi. Maç boyunca iyi oynadık ancak son vuruşlarda etkili olamadık. Yediğimiz bir golle sahadan yenik ayrıldık. Bu sıkıntılı süreci aşmak zorundayız. Önümüzdeki haftalarda inşallah aradığımız galibiyeti alırız" diye konuştu.

Şanlıurfaspor cephesi

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise takımı ikinci yarı golcü oyuncularla desteklediğini, duran toptan da olsa buldukları golle sahadan 3 puanla ayrıldıklarını söyledi.

Arslan, şunları kaydetti:

"Gaziantep Büyükşehir Belediyespor şampiyonluk için kuruldu, üzerlerinde kazanmamanın sıkıntıları var. Maça iyi başladılar, ilk yarı daha iyi organize oldular. Takımı ikinci yarı golcü oyuncularla destekledim. Duran toptan da olsa bulduğumuz golle sahadan 3 puanla ayrıldık. Kazanılan puan çok önemli, çalışıp eksikleri gidermemiz lazım."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz