Futbol

Elazığspor'da Ömer Faruk Gökçe dönemi

17 Temmuz 2014 Perşembe 21:02 - Son Güncelleme 17 Temmuz 2014 Perşembe 21:10

Elazığ ekibi, teknik direktör Ömer Faruk Gökçe ile sözleşme imzaladı.

Spor Toto Süper Lig'den PTT 1. Lig'e düşen Elazığspor, teknik direktör Ömer Faruk Gökçe ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Gökçe, Elazığspor'un içinde bulunduğu maddi sıkıntıların farkında olduğunu söyledi.

Elazığspor'da daha önceden antrenörlük yaptığını anımsatan Gökçe, kulübün zor günlerinde yanında olmak için göreve talip olduğunu belirtti. Gökçe, "Elazığspor'u hep birlikte layık olduğu yerlere getireceğimize inanıyorum" dedi.

Kulübün içerisinde bulunduğu zor duruma işaret eden Gökçe, şunları söyledi:

"Karşımızda Süper Lig'den düşmüş, maddi ve manevi kayıpları olan, elinden birçok oyuncusunu kaçırmış, birçok futbolcusu Federasyon'a başvurmuş, biri mahkemeye vermiş yani kadrosuyla, her şeyiyle boşalmış bir Elazığspor var. Sonuçta sıfırdan bir takım kuracağız. Bu anlamda PTT 1. Lig'in potansiyel futbolcu değerini, bir rakamı ortaya koydum ve yönetimle bunun istişaresini yaptık. Alacağımız oyuncu sayısına göre bunların yüzde 35 peşinatlarının verilmesi kaydıyla bizi bekleyen sıcak bir paranın varlığından bahsettik. Buna hazır oldukları söylediler. Biz de bu şartlar altında ve konuşmaların ışığında buraya bir imza attık."

Gökçe, 15 futbolcu transfer etmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

Elazığspor Kulübü Başkanlığına aday olan Necati Erdem ise 24 Temmuz'da yapılacak olağanüstü genel kurulda kulübün yönetimine talip olduklarını söyledi.

Erdem, Elazığspor'un zorlu bir süreçten geçtiğini fakat her şeye rağmen bu zorlukların üstesinden geleceklerini ifade etti.

Prensipte anlaşmaya varılan Giray Bulak ile son anda çıkan bazı pürüzler nedeniyle sözleşme imzalanamadığını belirten Erdem, Gökçe ile imzalanan sözleşmenin Elazığspor camiasına hayırlı olmasını diledi.

Erdem, "Bundan sonra Elazığspor'da yerli hoca devri başlamıştır" dedi. 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz