Futbol

Elazığspor'dan imza şov

30 Ocak 2015 Cuma 19:12 - Son Güncelleme 30 Ocak 2015 Cuma 19:18

Bordo-beyazlı ekip, 4 futbolcuyla sözleşme imzaladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor, İstanbul Başakşehir'den Zeki Korkmaz, Kayserispor'dan Taner Yalçın, Şanlıurfaspor'dan Serdar Özbayraktar ve Antalyaspor'dan Murat Sözgelmez'i renklerine bağladı.

Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Öztürk, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde, Korkmaz, Yalçın ve Özbayraktar ile 18'er ay, Sözgelmez ile 6 aylık sözleşme imzaladıklarını belirterek, yeni transferlerin hayırlı olmasını diledi.

Bir gazetecinin Profosyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Antalyaspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle teknik direktör Ümit Özat'a 7 maç ceza verildiğini anımsatması üzerine Öztürk, "Hami Mandıralı orada uyanık bir şekilde, köy kurnazlığıyla dönüyor değerli hocamıza küfrediyor, tahrik ediyor ve hakem bunu görmüyor. Hocamız da orada cevap verince burayı yak, oraya hiçbir ceza yok. Adaletse hocam atılıyorsa Mandıralı'nın da atılması gerekiyor. Cezaysa aynı ceza Mandıralı'ya da uygulanmalıdır. Bu konuda tahkime gideceğiz ve sonuna kadar hakkımızı savunacağız" diye konuştu.

Daha sonra Zeki Korkmaz, Taner Yalçın, Serdar Özbayraktar ve Murat Sözgelmez kendilerini bordo-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz