Futbol

Farklı Lider Kayserispor!

23 Ocak 2015 Cuma 19:25 - Son Güncelleme 23 Ocak 2015 Cuma 22:43

Lider Kayserispor, ligin güçlü ekiplerinden Şanlıurfaspor'u farklı yendi.

PTT 1. Lig'de iki haftalık aranın ardından heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Lider Kayserispor, 17. hafta maçında ligin güçlü ekiplerinden Şanlıurfaspor'u 3-0 mağlup etti.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Karşılaşmada Kayserispor'un gollerini 18 ve 83 dakikalarda Okay Yokuşlu, 80. dakikada ise Turgut Doğan Şahin attı.

Bu sonuçla ev sahibi Kayserispor, puanını 34'e yükselterek liderliğini sürdürdü.  Şanlıurfaspor ise 27 puanda kaldı.

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has

Hakemler: Hüseyin Göçek, Kerem Ersoy, Ahmet Ayaz

Kayserispor: Serdar Kulbilge, Cem Can, Simic, Sereno, Alper Uludağ, Murat Akın (Dk. 46 Mehmet Eren Boyraz), İbrahim Dağaşan, Okay Yokuşlu, Turgut Doğan Şahin (Dk. 87 Ömer Bayram), Biseswar (Dk. 72 Anıl Taşdemir), Mert Nobre

Şanlıurfaspor: Bora Körk, Göksu Alhas (Dk. 73 Tello), Hakan Arslan, Veli Kızılkaya, Onur Akbay, Kubilay Sönmez (Dk. 60 Abdülkadir Özgen), Kenan Karışık, Gökhan Alsan, Volkan Okumak, Zenke, Adilovic (Dk. 85 İbrahim Yılmaz)

Goller: Dk. 18 ve Dk. 84 Okay Yokuşlu, Dk. 80 Turgut Doğan Şahin (Kayserispor)

Sarı kartlar: Dk. 55 İbrahim Dağaşan (Kayserispor), Dk. 88 İbrahim Yılmaz (Şanlıurfaspor)

Maç sonu açıklamalar:

Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Seçme, Şanlıurfaspor karşısında galip gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Seçme, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin ikinci yarısına galibiyetle başlamanın önemine dikkat çekti.

Haklı bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Seçme, şöyle devam etti:

"Sahamızda güçlü bir takımı yendiğimiz için mutluyuz. Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptık. Kayserispor futbol takımı artık bu lige alıştı. Bu lig, futbolun çok sert oynandığı bir lig, tekmeleri ve her türlü sert müdahaleyi sahada görüyoruz. Takım olarak buna alıştık. Bugün kırmızı kart görmeden, sinirlenmeden müsabakayı bitirdiğimiz için ayrıca mutluyuz. Bugün sadece bir maç kazandık. Önümüzde daha 17 hafta var. İnşallah bu performansımızı lig sonuna kadar sürdürürüz."

Şanlıurfaspor cephesi

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise ikinci golü yedikten sonra oyundan koparak, maçı kaybettiklerini ifade etti.

Kayserispor karşısında iyi bir futbol ortaya koyamadıklarını dile getiren Arslan, şunları belirtti:

 

"Bugün zoru başaramadık. Mücadele eden, savaşan, doğruları daha fazla sahada yapan bir takım görüntüsü yoktu. Aslında Kayserispor için de aynı şeyleri konuşabiliriz. 1-0'dan sonra bizim kaçırdığımız goller var. Ayağımızdaki topu kaybettiğimizde ikinci golü yedik, hatta kırmızı kart bile olabilirdi. İkinci gol kendi hatamızdan gelince takım oyundan koptu, ondan sonra 4-5 olmasın diye dua ettik. Üzgünüz ama üzgün olmak bir şeyleri değiştirmiyor. Bu hatalarımızı çalışarak düzelteceğiz. Ben takımıma inanıyorum ama futbolcularım iyi takım olduklarını unutmuş, onlara hatırlatmakta fayda var."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz