Futbol

Gaziantep BŞB gelecekten umutlu

02 Mart 2015 Pazartesi 16:29 - Son Güncelleme 02 Mart 2015 Pazartesi 16:32

Son 2 maçında 6 puan toplayan G.Antep BŞB, galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, son 2 haftada aldığı galibiyetlerle play-off için yeniden umutlandı.

Kulübün basın sözcüsü İbrahim Açıkgöz, AA'ya yaptığı açıklamada, özellikle ligin ikinci yarısında istemedikleri sonuçlar aldıklarını hatırlatarak, takımın yavaş yavaş kendi kimliğini bulmaya başladığını söyledi.

Önce Antalyaspor'u, ardından da Elazığspor'u yendiklerini anımsatan Açıkgöz, zorlu rakipleri karşısında iyi oyunla puan çıkardıklarını ifade etti.

Takımın son 2 haftada aldığı sonuçlardan ziyade gösterdiği performansla dikkati çektiğini belirten Açıkgöz, şöyle konuştu:

"Antalya ve Elazığ ekipleri karşısında spor kamuoyunu şaşırtan kalitede oyun sergiledik. Bu galibiyetler takımın kalitesini ortaya koyuyor ama henüz istediğimiz konumda değiliz. Çok önemli 6 puan aldık. Bunların devamını da getireceğiz. Play-off hedefi olan bir kulübüz. Şu an puan sıralamasında gerilerde olsak da hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Galibiyet serisi yakalayıp Süper Lig için yeniden iddialı konuma gelmek istiyoruz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz