Futbol

Gaziantep BŞB'de Osmanlıspor mesaisi

02 Nisan 2015 Perşembe 15:02 - Son Güncelleme 02 Nisan 2015 Perşembe 15:07

Hakan Kutlu: "Yakaladığımız çıkışı Osmanlıspor karşısında da sürdürmeliyiz."

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Osmanlıspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleriyle başladı. Dayanıklılık çalışması yapılan antrenman, taktik çalışmalarıyla sürdü.

Teknik direktör Kutlu, idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, lige verilen arayı Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu ile hazırlık maçı yaparak değerlendirdiklerini söyledi.

Bu maçta kendilerini sevindiren bir oyun anlayışını sahaya yansıttıklarını ifade eden Kutlu, hazırlık döneminin kendileri açısından verimli geçtiğini belirtti.

Hafta sonu sahalarında Osmanlıspor'la yapacakları karşılaşmanın zorlu geçeceğini vurgulayan Kutlu, "Rakibimiz ligin üst sıraları için mücadele ediyor. Biz de kadrosu iyi, son haftalarda çıkış yakalayan bir ekibiz. Son 5 maçın 4'ünü kazandık. Yakaladığımız çıkışı Osmanlıspor karşısında da sürdürmeliyiz. İnşallah iyi oynayıp, 3 puanın sahibi oluruz" dedi.

Kutlu, takımda sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığını sözlerine ekledi.

"Tek hedefimiz galibiyet"

Takım kaptanı Ali Tandoğan da Osmanlıspor maçının iki takım açısından da önemli olduğunu dile getirdi.

Rakiplerinin kazanarak ilk 2 için yeniden iddialı konuma gelmek isteyeceğini ifade eden Tandoğan, "Biz de play-off için mücadele veriyoruz. İki takımın da kadrosu iyi. O yüzden keyifli ve çekişmeli bir maç olacak. Tek hedefimiz galibiyet. Bunun için çaba göstereceğiz" diye konuştu.

Futbolculardan Erkam Reşmen ise karşılaşmanın zorlu geçeceğini belirterek, taraftarları takımı desteklemeye çağırdı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz