Futbol

Giresun Manisa'yı ateşe attı

23 Ocak 2015 Cuma 18:21 - Son Güncelleme 24 Ocak 2015 Cumartesi 00:04

Giresunspor, 17. hafta maçında Manisaspor'u 2-1 mağlup etti.

PTT 1. Lig'de iki haftalık aranın ardından heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Karadeniz ekibi Giresunspor, 17. hafta karşılaşmasında Ege temsilcisi Manisaspor'u 2-1 yenmeyi başardı. 

Giresunpor'un gollerini 15'te David Abwo ve 72. dakikada Abdülaziz Solmaz atarken Manisaspor'un tek golü 41. dakikada Nikolai Dimitrov'dan geldi. 

Bu sonuçla ev sahibi Giresunspor 24 yükseltirken,  Manisaspor ise 17 puanda kaldı.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Stat: Atatürk

Hakemler: Serkan Tokat, Mustafa Sönmez, Barış Yüksektepe

Giresunspor: Eser Altın, İsmail Dinler, Abdulaziz Solmaz, Alaattin Tosun (Dk. 64 Rıdvan Sağlam), Ergün Çakır (Dk. 83 Vedat Muriç), Abwo (Dk. 88 Barış Bakır), Berkan Yıldırım, Onur Demir, Özgür Yılmaz, Alican Karadağ, Çağrı Ortakaya

Manisaspor: Bayram Olgun, Hüsnü Başkurt, Erdi Öner, Subasic (Dk. 61 Şaban Yılmaz Genişyürek), Milijas, Oğuzhan Kayar, Ümit Yasin Arslan, Hakan Turan (Dk. 87 Melik Yeğin), Muhammet Sercan Türkeri, Dimitrov, Yusuf Akyel (Dk. 69 Gökhan Sazdağı)

Goller: Dk. 14 Abwo, Dk. 73 Abdulaziz Solmaz (Giresunspor), Dk. 41 Dimitrov (Manisaspor)

Sarı kartlar: Dk. 31 Çağrı Ortakaya, Dk. 90 Onur Demir (Giresunspor), Dk. 33 Ümit Yasin Arslan, Dk. 54 Milijas, Dk. 90 Gökhan Sazdağı, Dk. 90 Oğuzhan Kayar (Manisaspor)

Maç sonu açıklamalar:

PTT 1. Lig'de Manisaspor'u sahasında 2-1 mağlup eden Giresunspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "Kazanmak önemliydi bugün. Oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Sözeri, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Manisaspor karşısında aldıkları 3 puanla ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptıklarını belirtti.

Karşılaşmaya iyi başladıklarını ifade eden Sözeri, şöyle konuştu:

"İştahlı, coşkulu başladık. Nitekim golü de bulduk. 2-0 veya 3-0'ı da bulabilirdik. Golden sonra anlamsız biraz geri çekilmemiz oldu. Rakibe kontrolü verdiğimiz anlar oldu. Golü kalemizde gördük. İkinci yarıda da iştahlı oynadık. Gol biraz geç geldi. Final pasları iyi olsaydı daha farklı kazanırdık. Yine de kazanmak önemliydi bugün. Oyuncularımı kutluyorum."

Sözeri, 27 Ocak Salı günü Torku Konyaspor ile Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacakları maçı da değerlendirerek, "Bu maçı unuttuk. Kupada Torku Konyaspor ile karşılaşacağız. Hem kupada hem ligde yolumuza devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Manisaspor cephesi

Manisaspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu ise Giresun deplasmanına puan ya da puanlar için geldiklerini anlattı.

İkinci yarıya iyi bir başlangıç yapma düşüncesinde olduklarını ve buna göre hazırlandıklarını dile getiren Mutlu, şunları kaydetti:

"Ferdi hatamızdan gol yedik. Buradan puansız ayrılmak istemiyorduk. Hesabımızı ona göre yapmıştık. Golü yedikten sonra toparlamak kolay değil. Deplasmanda oynuyorsunuz, rakibiniz de iyi mücadele ediyor. Yapacak bir şey yok. Telafi peşinde olacağız"

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz