Futbol

Giresunspor gelecekten ümitli

29 Temmuz 2015 Çarşamba 13:28 - Son Güncelleme 29 Temmuz 2015 Çarşamba 13:30

Giresunspor başkan yardımcısı Kazancıoğlu açıklamalarda bulundu.

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkan yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu, yeni sezonda büyük hedefler peşinde koşacaklarını belirterek, "Giresunspor bu ligde fırtına gibi esecek" dedi.

Kazancıoğlu, yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar'da sürdürdükleri sezon öncesi hazırlık çalışmalarının sorunsuz devam ettiğini söyledi.

Oyuncularının gerek antrenmanlarda gerekse de hazırlık maçlarında ortaya koydukları performanstan son derece memnun olduklarını vurgulayan Kazancıoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Geçtiğimiz sezon takımda bulunan önemli isimlerle yeniden anlaşarak iskelet kadromuzu koruduk. Bu isimlere yetenekli ve Giresunspor'a önemli katkılar sağlayacağına inandığımız oyuncuları kattık. Sezon öncesi hazırlık döneminde gerçekleştirdiğimiz kamplarla eskiler ile yenilerin kaynaşmasını hızlıca sağlamayı başardık. Antrenmanlarda ve hazırlık maçlarında futbolcularımız istekli ve gayretli. Bu da bizi gelecek için ümitlendiriyor."

Kazancıoğlu, Afyonkarahisar kampında 4 hazırlık maçı yapmayı planladıklarını ancak teknik heyetten gelen talep üzerine bu sayıyı 6'ya çıkardıklarını dile getirerek, "Hazırlık maçları bizim için çok önemli. Eksikliklerimizi görerek lige en iyi şekilde hazırlanmamızı sağlıyor. Giresunspor olarak yeni sezonda için büyük hedefler peşinde koşacağız. Giresunspor bu ligde fırtına gibi esecek. Bunun için de lige en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

Mehmet Kazancıoğlu, denenmek için Afyonkarahisar kampına katılan üç yabancı oyuncudan Kamerunlu Herve Tchami ile sözleşme imzaladıklarını hatırlatarak, Nijeryalı Augustine Jibrin ile yolların ayrıldığını, Norveçli Rogvi Baldvinsson'un durumunun ise bugün netleşeceğini sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz