Futbol

Giresunspor iddialı

24 Ocak 2015 Cumartesi 14:44 - Son Güncelleme 24 Ocak 2015 Cumartesi 14:49

"Taraftarlarımıza ilerki haftalarda daha güçlü bir Giresunspor izleteceğiz."

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da, Manisaspor'u 2-1 yenerek ikinci yarıya galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşıyor.

Kulüp asbaşkanı İbrahim Özkul, AA'ya yaptığı açıklamada, takımdaki performansın ilerki haftalarda daha üst seviyelere çıkacağını söyledi.

Her iki takımın da ikinci yarıya yeni transferlerle başladığını ifade eden Özkul, şöyle konuştu:

"Transfer ettiğimiz oyunculardan sadece birini oynattık. Buna rağmen iyi mücadele oldu. Üstün olan bizdik, gol pozisyonu zengin olan taraf bizdik. Maçın sonucunda galibiyeti alan taraf biz olduk. Tabi ki 3 puanı aldığımız için mutluyuz ancak Giresunspor'un gücü bu değil. İnşallah taraftarlarımıza ilerki haftalarda daha güçlü bir Giresunspor izleteceğiz."

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda 27 Ocak Salı günü sahalarında Torku Konyaspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Özkul, rakipleri karşısında kazanan taraf olmak istediklerini belirtti.

Transfer çalışmaları

Özkul, transfer çalışmaları kapsamında Orduspor'dan Ziya Alkurt ve Adem Sağlam, Adana Demirspor'dan Alaattin Tosun, Adanaspor'dan Fevzi Özkan ile Bursaspor'un U21 takımından Şahin Gizlenci'yi renklerine bağladıklarını dile getirdi.

Şimdilik transferi kapattıklarını ancak takıma katkısı olacağını düşündükleri bir oyuncu olması halinde bakacaklarını anlatan Özkul, bu oyuncunun kulübün yapısına uygun olması gerektiğine işaret etti.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz