Futbol

Giresunspor'da hedef play-off

25 Mart 2015 Çarşamba 15:59 - Son Güncelleme 25 Mart 2015 Çarşamba 16:02

Bozbağ: ''Giresunspor sezon sonunda mutlaka play-off'a kalacaktır''

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "Kimse karamsarlığa kapılmasın. Giresunspor, ligde kalan 9 maçından en az 7'sini kazanarak play-off'a kalacaktır" dedi.

Bozbağ, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, kulüp yönetimi olarak 3 yıldır sürdürülen mali disiplinin başarıyla devam ettiğini söyledi.

Yönetim kurulunun göreve geldiğinde kulübün borcunun 14 milyon 500 bin lira olduğunu ifade eden Bozbağ, "Üç yıl önce kapanmak üzere olan bir kulübü devraldık. Üç yıl içinde uyguladığımız mali disiplinle borcu 9 milyon liraya indirdik. Bunun yanı sıra da geçtiğimiz yıl 2. Lig'de elde edilen şampiyonluk gibi önemli sportif başarılar da yakaladık. Yine mali disiplin sayesinde Giresunspor Kulübü olarak UEFA lisansı almaya hak kazandık" diye konuştu.

Gelecek hafta sonu deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacaklarını anımsatan Bozbağ, hedeflerinin zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılmak olduğunu dile getirdi.

Mustafa Bozbağ, Giresunspor'un ligde kalan 9 maçının en az 7'sini kazanarak play-off'a kalacağına inandıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Ligde play-off potasından biraz uzaklaştık ancak kimse karamsarlığa kapılmasın. Giresunspor sezon sonunda mutlaka play-off'a kalacaktır. Dokuz maçımız kaldı. Maç maç gideceğiz. Rakiplerimize göre fikstür avantajımız da var."

AA

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz