Futbol

Giresunspor'da ilk etap tamam

27 Temmuz 2014 Pazar 16:11 - Son Güncelleme 27 Temmuz 2014 Pazar 16:13

Giresunspor, sezon hazırlıklarının ilk etap çalışmalarını tamamladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, kendi tesislerinde sürdürdüğü sezon hazırlıklarının ilk etap kamp çalışmalarını tamamladı.

Giresunspor Asbaşkanı Ercan Pamuk, 14 Temmuz tarihinde başladıkları ilk etap kampını bu sabah yapılan son antrenmanla tamamladıklarını söyledi.

Giresun'da gerçekleştirilen çalışmaların son derece verimli geçtiğini kaydeden Pamuk, "13 gün süren ilk etap çalışmalarımızı bugün sonlandırdık. İyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi düşünüyoruz. Mevcut futbolcularımızla yeni transferlerimiz 13 günlük çalışma döneminde büyük ölçüde uyum sağladı. Sorunsuz ancak bir o kadar da verimli ve güzel hazırlık dönemi geçirdik" dedi.

Ramazan Bayramı dolayısıyla futbolculara 3 günlük izin verdiklerini, 31 Temmuz'da Kocaeli Kartepe'de ikinci etap çalışmalarına başlayacaklarını dile getiren Pamuk, şöyle devam etti:

"22 Ağustos tarihine kadar Kartepe'de sezon hazırlıklarının ikinci etap çalışmalarını sürdüreceğiz. Kartepe kampına büyük önem veriyoruz. Gelecek sezonun takım kadrosu ve oyun şablonu buradaki çalışmalar belirlenecek. O bakımdan Kartepe kampı bizim için önemli. Burada iyi bir çalışma dönemi geçirerek, lige en iyi şekilde hazırlamak istiyoruz. Kartepe kampında 4-5 hazırlık maçı da oynayacağız. Bu maçlarda kadromuzun durumunu görme şansı bulacağız. Aramıza katılacak yeni isimler olacak. Hazırlık maçlarında takım içerisindeki uyumu daha da geliştirme fırsatı yakalayacağız."

"Giresunspor takımı önümüzdeki sezon koşan, mücadele eden ve keyif veren bir futbol oynayacak" diyen Pamuk, "Öncelikli hedefimiz ligde kalıcı bir takım haline gelmek. Daha sonra üst sıralarda yer edinmek. Giresunspor bu ligin sürpriz takımı olacak. Geçtiğimiz sezon elde ettiğimiz başarı ile herkesi şaşırtmıştık. Önümüzdeki sezon da aynı başarıyı göstermek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
 

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz