Futbol

''Gol atamıyorum! Sorumlu benim''

26 Nisan 2015 Pazar 11:36 - Son Güncelleme 26 Nisan 2015 Pazar 11:43

Ergin Keleş, hedeften uzaklaşmalarında kendisini sorumlu olarak gösterdi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un forvet oyuncusu Ergin Keleş, play-off'tan uzak kalmalarında en büyük sorumluluğun kendisinde olduğunu belirterek, hedefi yeniden yakalamak istediklerini söyledi.

Devre arasında Adanaspor'dan transfer edilen tecrübeli futbolcu, ligin ikinci yarısında 11 maçta toplam 892 dakika süre aldı, sadece 3 gol atabildi.

Ligin son haftasındaki Adana Demirspor maçına kadar sadece 1 gol atabildiği için taraftarlarca eleştiren Ergin Keleş, Adana Demirspor'a 2 gol atarak, 3-3 biten maçta 1 puan alınmasına doğrudan etki etti. Ergin Keleş, bu sayede Gaziantep ekibindeki gol sayısını da 3'e çıkardı.

"Çok fazla pozisyona giriyorum ama gol atamıyorum"

Ergin Keleş, yaptığı açıklamada, gol atmanın her golcü gibi kendisi için de mutluluk verici olduğunu söyledi.

Gol atamadığı haftalarda çok üzgün olduğunu ifade eden Ergin Keleş, şunları kaydetti:

"Aslında iyi oynadığımı düşünüyorum ve geldiğimden beri çok fazla pozisyona giriyorum. Belki de hayatımda en çok pozisyona Gaziantep'te girdim ama bunları ne yazık ki değerlendiremedim. Gelişen atakların bir çoğunda imzam var ama gol atamıyorum. Bunun için de çok üzgünüm. Ama işin öbür tarafında da şu var; Adana Demirspor maçına kadar son 9 maçta ilk 11'de görev aldım ve bunlarda da 6 galibiyet elde ettik. Aslında bu iyi bir oran."

Gol atamadığı için kendisine yöneltilen eleştirileri "normal ve haklı" diye nitelendiren Ergin Keleş, şöyle konuştu:

"Bugüne kadar çok pozisyona girdim. Bu pozisyonlardan 4-5 tanesini gole çevirebilseydim Gaziantep Büyükşehir Belediyespor belki de bugün play-off içerisindeydi. Bu anlamda kendimi sorumlu hissediyorum. Şunu çok net söyleyebilirim; Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile şu an play-off'tan uzak görünüyorsak bunun herhalde en büyük sorumlusu benim. Hatta yüzde 80-90 sorumlusu ve suçlusu benim."

"Play-off şansımız var"

Ergin Keleş, play-off için halen şanslarının olduğunu belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Kalan tüm maçlarımızı kazandığımız taktirde play-off'a gireriz. Bundan sonraki tüm maçları kazanabilecek bir takımız. Bunu Adana Demirspor maçıyla gösterdik. Yeterli potansiyel ve oyuncu kalitemiz var. Şu an itibarıyla biraz uzak görünüyoruz ancak dediğim gibi kalan tüm maçları kazanırsak play-off oynama şansımız var."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz