Futbol

"Herkes, herkesi yenebilir"

16 Eylül 2014 Salı 22:40 - Son Güncelleme 16 Eylül 2014 Salı 22:45

Ümit Özat: "Bu ligin çok zor bir lig olduğunu düşünmüyorum."

Elazığspor, PTT 1. Lig'in üçüncü haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde, teknik direktör Ümit Özat yönetiminde gerçekleştirilen idman koşuyla başladı. Isınma hareketleriyle devam eden antrenman yarı sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

Özat, geçen hafta oynadıkları Karşıyaka maçının kendileri için ligin başlangıcı niteliğinde olduğunu, sahadan mağlup ayrılmalarına rağmen futbolcularını, ortaya koyduğu performanstan dolayı tebrik ettiğini söyledi.

Özat, daha önceki konuşmalarında takımdaki fiziki altyapının oluşması ve oyuncuların birbirlerine adaptasyonun sağlanması için altı haftalık bir zamana ihtiyaçları olduğunu ifade ettiğini, ancak son maçtan aldığı izlenimle bunun daha kısa sürede gerçekleşeceğine inandığını dile getirdi.

Futbolcularının performansının her geçen gün daha da arttığını anlatan Özat, şunları kaydetti:

"Bu ligin çok zor bir lig olduğunu düşünmüyorum. Herkes, herkesi yenebilir. Hep altı hafta diyordum ancak bu takım önümüzdeki hafta Şanlıurfaspor ve ardından Orduspor maçıyla beraber hiçbir bahanesi olmayacak duruma gelecektir. Dolayısıyla bizim için içerisi, dışarısı hiç fark etmiyor. İki maçta altı puan alan, yarın iki maçta sıfır puan alabilir. Ne olacağı belli değil. Şanlıurfaspor da şampiyonluk adayı diye çıktı, müthiş paralar da harcadılar ama kaybettiler. Onlar da kazanmak isteyecek biz de kazanmak isteyeceğiz. Güzel bir maç olacak."

Takımın içinde bulunduğu durum itibarıyla öncelikli hedeflerinin ligde kalmak olduğunu ifade eden Özat, takıma yeni kazandırılan oyuncu

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz