Futbol

İki taraf da hakemden şikayetçi!

22 Kasım 2014 Cumartesi 17:21 - Son Güncelleme 22 Kasım 2014 Cumartesi 17:32

Kayserispor-Albimo Alanyaspor maçı sonrası teknik direktörler açıklama yaptı.

Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Seçme, PTT 1. Lig'de 2-0 galip geldikleri Albimo Alanyaspor maçını tecrübeli futbolcularıyla kazanmasını bildiklerini söyledi. Seçme, maçın hakemini "Tüm takdir haklarını rakip yönünde kullandı" sözleriyle eleştiririken Albimo Alanyaspor cephesinden de hakeme tepki geldi. Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak hakemin aleyhlerine çaldığı düdükler nedeniyle maçı kaybettiklerini iddia etti.

Seçme, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, zirve yolunda önemli 3 puan aldıklarını vurgulayarak, galibiyeti taraftara armağan etti.

Haklı bir galibiyet aldıklarını ifade eden Seçme, "Müsabakanın zor geçeceğini düşünüyorduk ama bu kadar zor olacağını tahmin edemedik. Gerek hava şartları gerekse rakibin dirençli oyunu futbolumuzu sahaya yansıtmamızı zorlaştırdı. Tecrübeli oyuncularımızla maçı kazanmasını bildik" dedi.

"Hakem tüm takdir haklarını rakip yönünde kullandı"

Maçın hakeminin yönetimini beğenmediklerini belirten Seçme, şunları kaydetti:

"Hakem tüm takdir haklarını rakip yönünde kullandı. Topsuz alanda yapılan faullerin hiçbirini görmedi ama bizim en ufak müdahalemizde bizi sarı kartla cezalandırdı. Bilmiyorum bu lig nasıl bitecek ama bizim hedefimiz belli. Ligin sonuna kadar mücadelemizi saygın bir şekilde devam ettireceğiz. Hedeflediğimiz Spor Toto Süper Lig'e inşallah sezon sonunda çıkacağız."

Taraftarlara da çağrıda bulunan Seçme, takıma olan desteklerini artırmalarını istedi.

Albimo Alanyaspor cephesi: "Dış şartlara yenildik"

Albimo Alanyaspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise hakemin aleyhlerine çaldığı düdükler nedeniyle maçı kaybettiklerini iddia etti.

Oyuncularını mücadelelerinden dolayı kutlayan Altıparmak, "Maçı gol pozisyonuna kadar istediğimiz tempoda götürdük. Çok tecrübeli bir takıma karşı oynayacağımızı biliyorduk. İlk dokuz haftada futbol anlamında iyi işler yapmıştık. Buraya da iyi futbol sonucunda kazanmak için gelmiştik. Özellikle yediğimiz gole kadar çok iyi mücadele ettik. Girdiğimiz çok net gol pozisyonlarımız var" diye konuştu.

Hakemin maçın sonucuna etki ettiğini savunan Altıparmak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Yediğimiz golde kornerden gelen topta Nobre'nin yaptığı faulü hakem görmedi. Oyuncumuzun kafası yarıldı, kafasına dikişler atıldı. Oyuncuların sağlığı daha önemlidir. Gördükleri halde faulü veremediler. Ne yazık ki o golden maç Kayserispor'un lehine döndü. Oynadığımız oyunla galibiyeti hak etmiştik, berabere de kalabilirdik ama mağlup olduk. Dış şartlara yenildik, bunlar bizim gibi takımlara uzun süredir çok rahat uygulanıyor. Önümüzdeki maçlara bakacağız."

Öte yandan maçın ilk yarısındaki sakatlık sonrası oyundan çıkan Kayserisporlu Okay Yokuşlu bileğindeki rahatsızlık, Albimo Alanyasporlu Türker Toptaş ise kafasına dikiş atılması için hastaneye kaldırıldı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz