Futbol

"İşimizi şansa bırakmayacağız"

07 Mayıs 2015 Perşembe 11:00 - Son Güncelleme 07 Mayıs 2015 Perşembe 11:05

Arın: ''Ligde kalmayı matematiksel olarak garantilemek istiyoruz''

PTT 1. Lig'de 14. sırada bulunan Adanaspor, rakiplerinin puan kaybetmesini beklemeden kalan maçlarını kazanıp, gelecek sezon da ligde mücadele etmek istiyor.

Sezona "Süper Lig" hedefiyle başlayan ancak aldığı sonuçlarla beklentilere cevap veremeyen turuncu-beyazlı takım, ligde kalabilmenin hesaplarını yapıyor.

PTT 1. Lig'de son 7 sezonun en kötü dönemlerinden birini yaşayan ve 3 kez teknik direktör değiştirmek zorunda kalan "Toros Kaplanları", ligin tamamlanmasına 3 hafta kala küme düşme riskiyle karşı karşıya kaldı.

Ligde son 3 haftada 8 puan kaybeden ve 36 puanla 14. sırada bulunan Adana ekibi, "ateş hattı"ndan uzaklaşmak için çalışmalarını sürdürürken, bu hafta sahasında karşılaşacağı Antalyaspor maçından puan almayı hedefliyor.

"İşimizi şansa bırakmayacağız"

Teknik direktör Eyüp Arın yaptığı açıklamada, sahalarında oynayacakları Antalyaspor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Bu maçın kendileri için çok önemli olduğunu aktaran Arın, "Antalyaspor maçını kazanıp, ligde kalmayı matematiksel olarak garantilemek istiyoruz" dedi.

Antalyaspor maçından alacakları puan veya puanların "altın değerinde" olduğunu vurgulayan Arın, "Rakiplerimizin oynayacağı maçlar da önemli. Rakiplerimizin maçları belki Antalyaspor karşılaşmasına bakışımızı değiştirecek ancak işimizi şansa bırakmayacağız. Rakiplerimiz kaybettiği zaman matematiksel olarak kümede kalmayı garantiliyoruz ancak Antalyaspor maçına kazanmak için çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz