Futbol

"İyi vursak gol olacaktı"

29 Kasım 2015 Pazar 18:48 - Son Güncelleme 29 Kasım 2015 Pazar 16:53

Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu: "Rakibimiz hızlı atakta bir gol buldu"

PTT 1. Lig'de Yeni Malatyaspor'a 1-0 mağlup olan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Ligde böyle sonuçlar olacak" dedi.

Eroğlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, ligin zorluğunu her fırsatta belirttiğini, her takımın her ekibi yenebileceğini söyledi.

Maça istedikleri gibi başlayamadıklarını kaydeden Eroğlu, şöyle konuştu:

"İlk yarıda 4-5 pozisyon bulduk, iyi vursak gol olacaktı. İlk yarıda çabuk oyunu ve pas trafiğini sağlayamadık. İlk yarı rakibimiz kaleye 1 kez geldi. İkinci yarıda rakibin alan bıraktığı yerleri kullanmaya çalıştık. Rakibimiz hızlı atakta bir gol buldu. Ligde böyle sonuçlar olacak. Kaleye gitmese de rakip kazanabiliyor. Hatalarımızı düzeltmeye çalışacağız. Bazı oyuncularım bugün performansının altında oynadı."

Yeni Malatyaspor cephesi

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz da çok önemli bir müsabakayı kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Altınordu'nun başta kulüp başkanı Seyit Mehmet Özkan olmak üzere önemli bir vizyonu olduğunu kaydeden Buz, şöyle devam etti:

"Genç ve dinamik takıma karşı futbolcularım yapması gerekenleri harfiyen yerine getirdi. 3 puan aldık mutluyuz. Malatya'daki taraftarımıza ve buraya gelenlere teşekkür ediyoruz. Göreve geldiğimde takım dip yapmış seviyedeydi. Futbolcularımız çok özverili çalıştılar. Ciddi bir puan aldık ancak ayaklarımızı yere sağlam basmak zorundayız. Her müsabaka bizim için önemli."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz