Futbol

Kadir Özcan anıldı

29 Mayıs 2015 Cuma 16:44 - Son Güncelleme 29 Mayıs 2015 Cuma 16:51

1461 Trabzon'un merhum teknik direktörü Kadir Özcan, mezarı başında anıldı.

Trabzonspor'un şampiyonluklar yaşayan efsanevi kadrosunda yer alan ve 1461 Trabzon'da teknik direktörlük görevi yaptığı sırada geçirdiği kalp krizi sonucu 2013 yılında hayatını kaybeden Kadir Özcan, mezarı başında anıldı.

Kadir Özcan'ın Akçaabat ilçesinde bulunan kabri başında yapılan anmaya Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, asbaşkan Ali Kemal Başaran, yöneticiler, 1461 Trabzon'un başkanı Şaban Bülbül, 1461 Trabzon Teknik Direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, bazı sporcular, Özcan'ın ailesi, yakınları ve eski takım arkadaşları katıldı.

Ali Kemal Başaran, yaptığı konuşmada, Kadir Özcan'ın Akçaabat'tan yetişerek milli takıma kadar yükseldiğini belirterek, "Çok erken kaybettik, üzüntülüyüz" dedi.

Başaran, Hacıosmanoğlu'na da teşekkür ederek, "Trabzonspor Başkanı'na, 1461 yöneticilerine teşekkür ediyorum. Kadir Özcan'a yapılması gereken ne varsa ölümünden sonra güzel yaptılar. Onları kutluyorum" diye konuştu.

Daha sonra Kur'an-ı Kerim okunarak, dua edildi. Spor Toto 2. Lig play- off maçları sonunda PTT 1. Lig'e yükselen 1461 Trabzon'un aldığı kupa ise Özcan'ın kabri başına konuldu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz