Futbol

Karaman ve Bizati ne dedi?

31 Ağustos 2014 Pazar 01:00 - Son Güncelleme 31 Ağustos 2014 Pazar 01:08

Adana Demirspor-Denizlispor maçı sonrası teknik direktörler açıklama yaptı.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, sahalarında oynadıkları Denizlispor maçına ilişkin "Evimizde oynadığımız ilk maçımızı kazanmayı arzuluyorduk" dedi.

Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, karşılaşma genelinde kazanabilecekleri bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

İkinci yarının ilk dakikalarında bocaladıklarını ve rakibin golü bu bölümde bulduğunu ifade eden Karaman, "Evimizde oynadığımız ilk müsabakayı kazanmayı arzu ediyorduk. İlk müsabakalar favorisi olmayan zor maçlardır. Bizim gibi tecrübeli takımların özellikle ikinci yarının başlarındaki oyunu, kabul edilebilir değil. Öne geçtikten sonra ikinci golü bulabileceğimiz pozisyonlar yakaladık. Biz iyi yolda olduğumuzu daha da iyi olacağımızı biliyoruz. Bu sıcakta gelen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

Bir gazetecinin "Sıcak havanın oyuncularınızı olumsuz yönde etkiledi mi?" şeklindeki sorusu üzerine Karaman "Benim oyuncum, sıcakta da karda da oynayacak. Mazeret yok. Çıkacağız oynayacağız. İşimizin gereğini yapacağız. Takım bu kadar basit puan kaybedebiliyorsa yarın bir gün zor bir müsabakanın üstesinden gelmemiz daha zor olacak" diye konuştu.

 Denizlispor cephesi

Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati ise sıcak havada mücadele eden bütün oyuncuları tebrik etti.

Karşılaşmada her iki takım adına iyi bir oyun sergilendiğini ifade eden Bizati, şunları söyledi:

"Biz buraya puan ve puanlar almak için gelmiştik. Takımların asıl performansı iki hafta sonra belli olacak. Bu maç, iyi bir takım olma yolunda ilerlediğimizi gösterdi. Oyuncularımı ve Adana Demirspor oyuncularının yanı sıra Adana Demirspor taraftarına teşekkür ediyorum. Her yere, her şehre bu tür seyirci gerekiyor."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz