Futbol

ÖZET | Kaf-Kaf'a ağır darbe

28 Nisan 2015 Salı 18:50 - Son Güncelleme 29 Nisan 2015 Çarşamba 02:19

Evinde Giresunspor'a yenilen Karşıyaka, play-off yolunda ağır bir darbe aldı.

PTT 1. Lig'de 30. hafta maçında Giresunspor, Karşıyaka'yı deplasmanda 1-0 mağlup etti. Play-off hedefi ile sahaya çıkan İzmir ekibi, bu yenilgiyle ağır bir yara aldı.

MAÇIN ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

İzmir Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada konuk Giresunspor'a galibiyeti getiren golü 45. dakikada Vedat Muriqi attı.

Bu sonuçla Karşıyaka 42 puanda kalırken Giresunspor puanını 39'a çıkardı.

Stat: Atatürk

Hakemler: Mustafa Öğretmenoğlu, Özgür Ertem, Fevzi Demirhan

Karşıyaka: Behram Zülaloğlu, Rıdvan Şimşek, Yenal Tuncer, Cenk Güvenç, Ramazan Sal, Erdi Kasapoğlu, Mustafa Aşan (Dk. 83 Onur Alkan), Mehmet Ayaz, Ali Kemal Özkan (Dk. 71 Anıl Çıracı), Bartu Umut, Erdal Alıcı (Dk. 46 Onur Okan)

Giresunspor: Eser Altın, İsmail Dinler, Berkan Yıldırım, Onur Demir, Özgür Yılmaz, Abdülaziz Solmaz, Alaattin Tosun (Dk. 78 Rıdvan Sağlam), Abwo (Dk. 57 Uğur Aktaş), Muriqi, Fevzi Özkan (Dk. 84 Alican Karadağ), Çağrı Ortakaya

Gol: Dk. 45+2 Muriqi (Giresunspor)

Sarı kartlar: Dk. 33 Erdi Kasapoğlu, Dk. 73 Mustafa Aşan, Dk. 80 Ramazan Sal (Karşıyaka), Dk. 66 Çağrı Ortakaya, Dk. 88 Muriqi (Giresunspor)

MAÇIN ARDINDAN...

Umut: "Genç arkadaşlar şanslarını iyi değerlendirdiler"

PTT 1. Lig'de sahasında Giresunspor'a 1-0 mağlup olan Karşıyaka'da, teknik sorumlu Recep Umut, "Genç arkadaşlar şanslarını iyi değerlendirdiler ve iyi mücadele ettiler" dedi.

Teknik direktör Rıza Tuyuran'ın apandisit ameliyatı olması nedeniyle takımın başında sahaya çıkan Umut, müsabakanın ardından katıldığı basın toplantısında, Giresunspor karşısında genç oyunculara fırsat verdiklerini söyledi.

İlk 6 için matematiksel olarak şanslarının olmasına rağmen mental olarak yukarıya hazır olmadıklarını gördüklerini kaydeden Umut, şöyle konuştu:

"Son iki maçta camiamızın büyük isteği de vardı, o yüzden altyapıdan çocuklarımıza şans verelim istedik. Bugün de cezalı olan arkadaşlarımızın yerine altyapımızdan yetişen üç arkadaşımıza şans verdik. Bunlar da o şanslarını iyi değerlendirdiler ve iyi mücadele ettiler. Sonunda kendileri kazanacak."

Giresunspor cephesi

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise ilk yarının sonunda attıkları golün kendilerine özgüven sağladığını söyledi.

Son haftalarda galip gelemedikleri için stresli olduklarını kaydeden Sözeri, "Bu galibiyetin getirdiği özgüvenle gelecek maçlarda daha rahat ve daha iyi oynayacağız. Ligi, bitirebileceğimiz en iyi yerde bitireceğiz. Bundan sonra dört maçımız kaldı, bunları da en iyi şekilde bitirmek istiyoruz" dedi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz