Futbol

Kayserispor'da keyifler yerinde

23 Mart 2015 Pazartesi 13:26 - Son Güncelleme 23 Mart 2015 Pazartesi 15:14

Pehlivan: "Kayserispor'a yakışır bir şekilde 3 golle galibiyeti elde ettik"

PTT 1. Lig'de, deplasmanda Denizlispor'u 3-1 yenen lider Kayserispor'da galibiyet sevinci yaşanıyor.

Kulübün basın sözcüsü Rıfat Pehlivan, zorlu geçen bir karşılaşmanın ardından galip gelerek, ligin zirvesindeki yerlerini sağlamlaştırma adına önemli bir adım daha attıklarını söyledi.

Maçın ilk yarısını yenik kapatmalarına rağmen ikinci yarıda buldukları 3 golle 3 puana ulaştıklarını vurgulayan Pehlivan, şöyle devam etti:

"Maça durgun başladık ve çok şanssız bir golle yenik duruma düştük. Takımımız daha sonra toparlandı ve oyuna ortak oldu. İkinci yarıda da etkili oyunumuzu gollerle süslemeyi başardık. Kayserispor'a yakışır bir şekilde 3 golle galibiyeti elde ettik. Milli maç arasını 3 puanla kapattık. Ligin sonuna yavaş yavaş yaklaşıyoruz. Daha oynanmamış 9 maç var, bunun bilincindeyiz. İnşallah bundan sonra da seri galibiyetlerimize devam edeceğiz."

Galibiyeti taraftara armağan ettiklerini ifade eden Pehlivan, "Deplasmanda 3 puan her zaman iyidir. Hedefe ulaşmanın en iyi yollarından biri deplasmanda da galip gelebilmektir. Bu galibiyetle taraftarımızın yüzünü güldürdüğümüz için de mutluyuz" diye konuştu.

Kayserispor'da futbolculara 4 gün izin

Bu arada sarı-kırmızılı ekipte, teknik direktör Cüneyt Dumlupınar, milli maçlar dolayısıyla lige verilecek arayı göz önünde bulundurarak futbolculara 4 gün izin verdi.

Kayseri temsilcisi, ligin 26. haftasında Giresunspor ile sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına 27 Mart'ta kulüp tesislerinde başlayacak.

Etiketler : Kayserisporsevinç
Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz