Futbol

"Kimseden çekinmiyoruz"

24 Kasım 2015 Salı 11:57 - Son Güncelleme 24 Kasım 2015 Salı 10:01

Giresunsporlu Alaattin Tosun: Hafta sonu Samsunspor'u yenmeye gideceğiz.

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un orta saha oyuncusu Alaattin Tosun, "Hafta sonu Samsunspor'u yenmeye gideceğiz, kimseden çekinecek durumumuz yok" dedi.

Tosun, 29 Kasım pazar günü lider Samsunspor ile deplasmanda önemli bir maç oynayacaklarını belirterek, "Kendimize güveniyoruz, iyi takım olduğumuzu biliyoruz, aile ortamı var burada. Hafta sonu Samsunspor'u yenmeye gideceğiz, kimseden çekinecek durumumuz yok. Herkesle kafa kafaya mücadele edebilecek güçteyiz" diye konuştu.

Göztepe, Adanaspor ve Karşıyaka'nın şampiyonluk mücadelesi vermek için kurulmuş takımlar olduğunu dile getiren Tosun, "Ama hepsini yendik, onun için biz kendimize güveniyoruz. Şans yardımı da olursa Samsunspor'dan gidip üç puanı almak istiyoruz. Galibiyetler olunca moral olarak da üzerine koyuyorsun, istediğini de sahaya yansıtabiliyorsun, güvenin artıyor. Çok daha iyi olabiliriz" ifadelerini kullandı.

Forvet oyuncusu Oğuzhan Öztürk ise üç haftadır galip geldiklerini belirterek, "Şimdi önemli bir Samspunspor maçı var, iyi bir takımlar. Biz de deplasmanda olmasına rağmen yenip, önümüzdeki maçlara bakmak istiyoruz. Şu anki puan sıralamamız güzel, lideri de yenip ivmemizi devam ettirmemiz gerekiyor. Bu moralle Samsunspor'u yenebileceğimizi düşünüyorum" dedi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz