Futbol

"Koltuğa yapışacak halimiz yok"

25 Mart 2015 Çarşamba 16:42 - Son Güncelleme 25 Mart 2015 Çarşamba 16:45

Nedim Türkmen "Ben tekrar aday olmayacağımı daha önce söylemiştim."

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un kulüp başkanı Nedim Türkmen, kulübün 1 Mayıs'ta yapılacak olağan genel kuruluna ilişkin, "Ben tekrar aday olmayacağımı daha önce söylemiştim, kongrede sade bir delege olarak oyumu kullanacağım ve yeni yönetimin seçilmesini bekleyeceğim" dedi.

Türkmen, kongre kararı almalarına rağmen bazı eski yöneticilerin mahkemeye başvurarak, kulübe kayyum atanmasını istediklerini söyledi.

Bu durumu anlamakta güçlük çektiklerini vurgulayan Türkmen, Orduspor'un geleceği adına herkesin sağduyulu davranması gerektiğini dile getirdi.

Türkmen, kendisi ve ekibine karşı yapılan eleştiriler üzerine olağan genel kurulu toplama kararı aldıklarını anımsatarak, şöyle konuştu:

"Bizim geldiğimiz süreçte artık yapmamız gereken genel kurula kadar kulübe sahip çıkmak olacak. Çünkü ben tekrar aday olmayacağımı daha önce söylemiştim, kongrede sade bir delege olarak oyumu kullanacağım ve yeni yönetimin seçilmesini bekleyeceğim. Aday veya adaylar çıkar, çıkmaz... Orasını bilemem ama ben hiçbir şekilde görev almayacağım. Koltuğa yapışacak halimiz yok. Aldığımız kararla eleştirilerde bulunan herkese 'buyurun siz daha iyisini yapın' dedik."

Türkmen, kulübe kayyum ataması yapılması için mahkemeye müracaatta bulunulmasını doğru bulmadıklarını belirterek, "Şurada genel kurula 1 ay 10 gün gibi bir süre kaldı. Buna rağmen mahkemeye başvurarak kayyum ataması yapılmasını istemeyi doğru bulmuyorum. Bu anlayış kulübe büyük zararlar verir. Onun için herkesi Orduspor'un geleceği adına sağduyulu davranmaya davet ediyorum" ifadesini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz