Futbol

"Koltuğa yapışık değiliz"

16 Aralık 2014 Salı 16:33 - Son Güncelleme 16 Aralık 2014 Salı 16:41

Orduspor'da olağanüstü genel kurula doğru...

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da kulüp başkanı Nedim Türkmen, kulübün 3 Ocak 2015'te yapılacak olağanüstü genel kuruluna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türkmen, kongrede tekrar aday olma düşüncesini koruduğunu söyledi.

Kongre sürecinde başkanlık için adaylığını açıklayan herkese başarı dileyen Türkmen, futbol takımının içerisinde bulunduğu durumun kendilerini üzdüğünü ancak devre arasına kadar takıma müdahale etme şanslarının bulunmadığını anlattı.

Bazı hatalar yaptıklarını daha önce de kabul ettiklerini anımsatan Türkmen, şöyle konuştu:

"Öyle şeylerle uğraşıyorum ki yönetimi yenileyeceğim derken bunun bir gerekçesi var, deplasmanı karşılaması gereken yönetici bunu yapmak yerine bana istifa mektubu gönderiyor, onun için bu yapıyı değiştirmemiz gerekir. Hem sahada mücadele et hem saha dışında bunlarla mücadele et, olmuyor. Onun için bu yapıyı değiştirmemiz gerekir. Bu anlamda yönetime talip, bu işi götürebilecek insan olursa, ciddi bir yönetim alternatifi çıkarsa tabi ki onların önünü açarız, biz koltuğa yapışmadık."

Türkmen, eski kulüp başkanlarından Yaşar Pamuk'un başkan adaylığına ilişkin ise "Bu zor dönemde cesaretinden dolayı kendisini tebrik ediyorum. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz