Futbol

Korukır: 'Mutluyuz' Altın: 'Teşekkürler'

18 Ekim 2014 Cumartesi 19:42 - Son Güncelleme 18 Ekim 2014 Cumartesi 19:54

Antalyaspor-Samsunspor maçının ardından teknik direktörlerden açıklama geldi.

PTT 1. Lig'de Samsunspor'u 3-1 yenen Antalyaspor'da teknik direktör Engin Korukır, "Böyle değerli bir takımdan 3 puan aldığımız için çok mutluyuz" dedi.

Korukır, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, ligde şimdiye kadar oynadıkları 6 maç içerisinde en enteresan olanı oynadıklarını belirterek, futbolun ne kadar ciddi bir oyun olduğunu gördüklerini ifade etti.

Karşılaşmada, skor 2-1 olduktan sonra rakip takımın kaçırdığı bir penaltı olduğunu hatırlatan Korukır, şöyle konuştu:

"Böyle değerli bir takımdan 3 puan aldığımız için çok mutluyuz. Tabii 3-1 kazanmamıza rağmen eksiklerimizi görmek zorundayız. Geçen hafta skorun 3-1'den sonra 3-3 olması bizde de etki yaratmış. Öne geçtikten sonra, hepimizde skoru koruma güdüsü oluştu. Liderlik koltuğunda oturmak çok kolay değil. Lider olduğunuz süre içerisinde ciddiyeti de heyecanı da yaşıyorsunuz. Bu bazen bize ve futbolcularıma yansıyor."

Samsunspor'un potansiyeli çok yüksek olan bir ekip olduğunu ve oyunu hiç çirkinleştirmeden oynadığını dile getiren Korukır, takımı ve futbolcuları tebrik etti.

Korukır, "Altı maç oynadık 4 galibiyet, 2 beraberlik aldık. Bana göre iyi bir performans. Bunu genele yaymamız lazım" dedi.

Altın'dan futbolcularına teşekkür

Samsunspor teknik direktörü Erhan Altın da maçın yorumunu yapmak istemediğini vurgulayarak, "Burada ve Samsun'da olan 31 futbolcum var. Hepsini canı gönülden tebrik ediyorum. Kişiliklerini, şahsiyetlerini sahaya sonuna kadar yansıttılar. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

İLGİLİ VİDEOLAR

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz