Futbol

"Maalesef 1 puanla yetindik"

23 Kasım 2015 Pazartesi 22:43 - Son Güncelleme 23 Kasım 2015 Pazartesi 20:56

Fikret Yılmaz, iyi mücadele etmelerine karşın bir puanla yetindiklerini söyledi.

Balıkesirspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi mücadele ettiklerini ancak bunu sonuca yansıtamadıklarını belirtti.

Seyir açısından güzel bir mücadele olduğunu dile getiren Yılmaz, "Sahada her türlü mücadeleyi göstermemize rağmen maalesef bir puanla yetindik. İyi bir futbol sergiledik ancak golü bulamadık" dedi.

Özellikle forvette alternatiflerinin bulunmamasının kendilerini sıkıntıya soktuğunu kaydeden Yılmaz, "İnşallah haftaya bu kaybettiğimiz puanları telafi edeceğiz" diye konuştu.

Altınordu cephesi

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Balıkesirspor karşılaşmasına çok iyi hazırlandıklarını ifade etti.

Sahaya kazanmak için çıktıklarını ancak bir puan aldıklarını anlatan Eroğlu, şöyle konuştu:

"Maça istediğimiz gibi başladık. Daha sonra hücuma çıkışlarda ve savunmaya dönüşlerde sıkıntı olunca, oyun alanı Balıkesirspor'a kaldı. Özellikle ilk yarının son 5 dakikasında sıkıntı yaşadık. Gol pozisyonları verdik. İkinci yarıya daha iyi başladık. İleri taşıdığımız topları sonuçlandıramadık. Maç berabere bitti. Deplasmanda alınan bir puan bizim için önemliydi."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz