Futbol

Manisaspor, 3'te 3 hedefliyor

16 Nisan 2014 Çarşamba 14:54 - Son Güncelleme 16 Nisan 2014 Çarşamba 14:58

Kadayıfçılar: ''Bizim amacımız kalan 3 maçı da yenerek 3'te 3 yapmak''

PTT 1. Lig takımlarından Manisapor'un basın sözcüsü Hakan Kadayıfçılar, kalan 3 maçta galip gelerek, rakiplerinin kaybetmelerini bekleyeceklerini söyledi.

Kadayıfçılar, yaptığı açıklamada play-off şanslarının devam etmesi için Balıkesirspor maçından mutlaka galip gelmelerinin önemini vurguladı.

Deplasmanda ''gülen taraf" olacaklarını söyleyen Kadayıfçılar, ''Bizim amacımız kalan 3 maçı da yenerek 3'te 3 yapmak. 53 puan alan bir takımın 3'te 3 yapamaması için hiçbir sebep yok. Gerçekten bu lig için bu çok ciddi puan. Bu ligde paraları çok, güçlü takımlar var. İnşallah 3'te 3 yapıp rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz. Zorlu maçlar yapacağız ama biz ne zorlu maçları kazandık inşallah bu maçı da kazanacağız" diye konuştu.

Yasa gereği 14 Nisan 2014 tarihinden itibaren tüm Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig kulüplerinin müsabakalarında elektronik kart ve elektronik bilet uygulamasının başladığını hatırlatan Kadayıfçılar, "Uygulama kapsamında pazar günü deplasmanda oynayacağımız Balıkesirspor maçında taraftarlarımız Passolig kartlarına yüklenecek biletlerle karşılaşmayı izleyebilecekler. Taraftarlarımızdan Passolig kartını alırlarken Manisaspor logolu kartları tercih etmelerini rica ediyoruz" dedi.

Kadayıfçılar, sakatlıkları devam eden futbolcuları İsmail Köse ve Barbaros Bahadır Barut dışında takımda eksik olmadığını sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz