Futbol

"Müthiş bir uyum yakaladık"

04 Ağustos 2015 Salı 16:48 - Son Güncelleme 04 Ağustos 2015 Salı 16:55

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, yeni sezon hazırlıklarını değerlendirdi.

PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor'un teknik direktörü Eyüp Arın, yeni umutlarla başlayacakları sezonda coşkulu Adanaspor taraftarını memnun etmek adına özverili bir takım oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Arın, sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar'da sürdüren takımlarının başarılı bir kamp dönemi geçirdiğini ifade etti.

Kampın yoğun tempoda ilerlediğini aktaran Arın, "Takım ve arkadaşlık ortamı adına müthiş bir uyum yakalamış durumdayız" dedi.

Arın, kampta oynadıkları hazırlık maçlarında eksiklerini görme fırsatı bulduklarını anlatarak, daha fazla çalışıp açıklarını kapatma çabasında olduklarını bildirdi.

"Birlik ve beraberlik başarıyı getirecek"

Arın, tüm çalışmalarının başarı üzerine olduğunu vurgulayarak, "Yeni umutlarla başlayacağımız sezonda coşkulu Adanaspor taraftarını memnun etmek adına özverili bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Taraftarımızın başarıda etkili olacağına inanıyorum. Birlik ve beraberlik başarıyı getirecek. Saha içerisindeki enerjimizi tribünlerle paylaştığımızda sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Arın, Afyonkarahisar kampının cuma günü tamamlanacağını, iki gün izinli olan takımın pazartesi Adana'da tekrar toplanacağını da sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz