Futbol

"Öne geçtik ama..."

28 Kasım 2015 Cumartesi 16:47 - Son Güncelleme 28 Kasım 2015 Cumartesi 14:50

Akbayrak "Öne geçtik ama ilk yarı son anlarda kötü bir gol yedik."

PTT 1. Lig'de sahasında Adanaspor'a 2-1 yenilen 1461 Trabzon'un teknik sorumlusu Sebahattin Akbayrak, ikinci golü aradıkları dakikalarda kalelerinde gördükleri golle mağlup olduklarını söyledi.

Akbayrak, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmaya çok kontrollü başladıklarını belirterek, "Öne de geçtik ama ilk yarı son anlarda kötü bir gol yedik. ikinci yarı pozisyon vermedik. İkinci golü aradığımız dakikalarda sonunu getiremedik. Duran toptan gol yiyerek mağlup olduk" dedi.

Takımda eksikliklerinin bulunduğunu ifade eden Akbayrak, geniş kadrolarının olmayışının kendilerini etkilediğini kaydetti.

Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ise ligin alt sırasında puanları birbirine yakın iki takımın önemli bir karşılaşmaya çıktığını belirterek, "Geçen hafta sahamızda Boluspor karşısında kaybettiğimiz 3 puanı telafi etmek zorundaydık. Bunun da ilk maçımız olan 1461 Trabzon maçına denk geldiği için mutluyuz. En azından bir nefes aldık" ifadesini kullandı.

Önlerinde 4 tane birbirinden zorlu maçın olduğun kaydeden İpekoğlu, "Tamamen şampiyonluğa oynayan takımlarla oynayacağız. Bu anlamda baktığımız zaman bu 3 puanın çok daha değerli olduğunu düşünüyorum. Futbolcu arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum" diye konuştu.

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz