Futbol

Orduspor Antalyaspor'u da geçmek istiyor

18 Eylül 2014 Perşembe 19:44 - Son Güncelleme 18 Eylül 2014 Perşembe 19:52

Adanaspor'u deplasmanda deviren Orduspor, Antalyaspor'u da gözüne kestirdi.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor Kulüp Basın Sözcüsü Durmuş Karaağaç, "İlk defa taraftarımızın karşısında oynayacağımız Antalyaspor maçını kazanmayı hedefliyoruz" dedi.

Karaağaç, hafta sonu Antalyaspor'la karşılaşacak olan takımın teknik direktör Fikret Yılmaz yönetiminde çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Hedeflerinin sahalarında kazanmak olduğunu anlatan Karaağaç, "Orduspor olarak sıkıntılarımızı geride bıraktık. Bu sezon ilk defa taraftarımızın karşısında oynayacağız. Taraftar her zaman bizim 12'nci gücümüz oldu. Bu gücümüzü arkamıza alarak gülen taraf olacağız" diye konuştu.

Orduspor taraftarının gücünün bilindiğini dile getiren Karaağaç, geçen sezondan kalan cezaları nedeniyle ligin ilk maçını sahalarında seyircisiz oynadıklarını kaydetti.

Karaağaç, cezalarının bittiğine dikkati çekerek, "Kendi sahamızda taraftarsız oynadığımız Kayserispor maçını bir iş kazası olarak değerlendiriyoruz. Bundan sonra Orduspor olarak başta iç sahada olmak üzere dış sahada da maç kaybetmeyi düşünmüyoruz. Takımımız bunu başaracak güçte" ifadesini kullandı.

Teknik heyet ve futbolculara sonuna kadar güvendiklerini beliren Karaağaç, şunları kaydetti:

"Antalyaspor'un çok güçlü olması ya da Süper Lig'den yeni düşen takım olması önemli değil. Bizim için önemli olan, Orduspor'un gücünün bilinmesi. Biz Orduspor olarak İlk defa taraftarımızın karşısında oynayacağımız Antalyaspor maçını kazanmayı hedefliyoruz. Bunun dışında hiç bir şey düşünmek istemiyoruz."

Sıradaki Haber
Yükleniyor lütfen bekleyiniz